Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Január 07. 12:53, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Már be is ülhetünk a Konyhaházba

Már be is ülhetünk a Konyhaházba

Január 3-tól nemcsak házhoz szállítja ételeit, hanem önkiszolgáló gyorsétteremmel is várja vendégeit az új helyre költözött Konyhaház.

A Fecske utca 3-as szám alá, a volt Fecske ABC helyére költözött a Konyhaház, ahol tágas, ízléses, de egyedi módon berendezett gyorséttermet alakítottak ki. A legnagyobb újdonságot az jelenti a vendégeknek, hogy már nemcsak házhoz rendelni lehet a jól ismert ételekből, hanem helyben is el lehet azokat fogyasztani. Szintén jelentős fejlesztés, hogy a konyha is a Fecske utcába költözött, és modern, minden igényt kielégítő gépekkel lett felszerelve. Ez az ételek minőségének további javulását és gyorsabb elkészítését teszi lehetővé.

Egyre népszerűbb a Konyhaháznál az Express szolgáltatás. Az étlapon szereplő ételeket EXPRESS, maximum 35 perces kiszállítással is lehet kérni, egy általunk megválasztott pápai címre, vagy érte mehetünk a Fecske utcába. Ha mégse érne ki a megadott idő alatt a rendelés, hűségpontokban visszakapjuk a gyorsaságért járó felárat. Az előrendelések átvétele külön helyiségben történik, hogy ne zavarja a két vendégkör egymást.

A gyorsétteremben állandó kínálatból és naponta változó ajánlatból választhatunk, amelyek azonnal meg is kapunk, de megrendelhetünk bármit az étlapról, ez esetben viszont rövid várakozási idővel kell számolnunk.

Jelenleg 9-15 óráig tart nyitva a beülős étterem, de a rövid távú tervek között szerepel, hogy egészen estig lehessen kávézni, sütizni, vagy éppen pizzázni a gyorsétteremben. Amennyiben igény merül fel rá, kisebb rendezvények megszervezését is vállalják a Fecske utcában.

Az étterem mellett nagy számú parkoló áll rendelkezésre, amelyek ingyenesen vehetők igénybe. Korábban, az Erkel utcában, főleg csúcsidőszakokban előfordultak fennakadások a közlekedésben, a futár autók nagy száma miatt. A Fecske utcában ezzel sem lehet probléma, mivel mind a beszállítók, mind pedig a futár autók be tudnak járni az udvarra, ahol villám gyorsan megtörténik a ki- és bepakolás.

- Ezt az éttermet elsősorban a mindennapokra terveztük, ahova délután is be lehet majd ülni, nem kell kiöltözni és gyorsan le lehet bonyolítani az étkezéseket. Cégünk nagyon fontos filozófiája, hogy folyamatosan alkalmazkodunk a változásokhoz. Ha változnak a fogyasztói igények, akkor igazodunk azokhoz, azt kínáljuk, amire szükség van - fogalmazott Szabó Attila üzletvezető.

Az Aquapizza Konyhaház 2007 óta szállít ki ételeket, előtte büfé szolgáltatást nyújtott a fürdőben. Később az Erkel utcába költözött, most pedig egy újabb mérföldkőhöz érkezett el a vállalkozás. - Az elmúlt bő évtizedben felnőtt egy olyan generáció, amely vagy nem tud, vagy nem akar főzni. Mi megtesszük ezt helyettük, a tőlünk telhető legjobb minőségben - mondta az üzletvezető hozzátéve, közbe-közbe be-be csúszik egy-egy hiba, amelyeket minden esetben komolyan vesznek és igyekeznek orvosolni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk