Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2016. Szeptember 07. 14:42, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Várkertfürdő - 107 ezer vendég a nyári időszakban

Várkertfürdő - 107 ezer vendég a nyári időszakban

A 2016-os nyári szezont értékelte sajtótájékoztatóján Nagy Zsolt, a Várkertfürdő vezérigazgatója. Kevesebb volt a vendég, mint tavaly, de az időjárás is rosszabb volt. Hétvégén még jöhet egy ráadás strandolás.

Az igazgató mind a fürdő vendégeinek, mind dolgozóinak köszönetet mondott, mivel az alacsonyabb átlaghőmérséklet és a kevesebb kánikulai nap miatt is 107 ezren keresték fel a Várkertfürdőt a nyári időszakban. - A visszajelzések és a statisztikák alapján azt mondhatom, hogy a vendégeink megelégedettségére tudtuk lezárni ezt az időszakot. A tavalyi évhez képest ugyan 8000-el kevesebben kerestek fel minket, ám ez a megelégedettség azt tükrözi, hogy a megvalósult beruházások eredményesek és sikeresek voltak. Azt tudom ígérni, hogy ezeket a jövőben is folytatni fogjuk - fogalmazott Nagy Zsolt, aki szerint a megelégedettséget tükrözi az is, hogy a termálfürdő.hu és a Fürdőszövetség közös népszerűségi szavazásán, melyen az ország 200 fürdője indult, a Várkertfürdő a Feltörekvő Fürdők kategóriában a 12. helyet szerezte meg, a 84-ből. A közeljövőben folytatódnak a beruházások, első körben a termálfürdő szaunavilágát kívánják esztétikailag megújítani, ezt követően a termálfürdő öltözőjében található vízesblokk rekonstrukciójára kerül sor.

A Várkertfürdő strandja egy ráadás fürdőzésre várja a hétvégén a kikapcsolódni vágyókat. Ez alkalomból 20% kedvezményt biztosítanak az egész napos belépők árából. Az előrejelzések szerint az időjárás is kegyes lesz a szervezőkhöz, 29-30 fokos meleget jósólnak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 23. 18:25, vasárnap | Helyi

Időseknek tartottak előadást a pápai rendőrök

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a környező településeken élő időseket keresték fel, és prevenciós tanácsokat adtak a bűncselekmények áldozatainak világnapja alkalmából.

2020. Február 21. 15:35, péntek | Helyi

Bővítik és felújítják a Fenyveserdő Bölcsődét

550 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a pápai önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban, a bölcsőde teljes körű felújítására és bővítésére - jelentette be dr. Kovács Zoltán.

2020. Február 21. 15:03, péntek | Helyi

Régészeti próbafeltárásokat végeznek a Fő téri házak udvarain

A leendő parkolóépítés miatt szükségesek a próbafeltárások.

2020. Február 21. 14:46, péntek | Helyi

103 km/óra - Pápán mérték a legerősebb széllökést az országban

Hidegfront vonul át az országon, amelyet erős széllökések kísérnek.