Városlista
2019. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2016. Szeptember 07. 14:42, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Várkertfürdő - 107 ezer vendég a nyári időszakban

Várkertfürdő - 107 ezer vendég a nyári időszakban

A 2016-os nyári szezont értékelte sajtótájékoztatóján Nagy Zsolt, a Várkertfürdő vezérigazgatója. Kevesebb volt a vendég, mint tavaly, de az időjárás is rosszabb volt. Hétvégén még jöhet egy ráadás strandolás.

Az igazgató mind a fürdő vendégeinek, mind dolgozóinak köszönetet mondott, mivel az alacsonyabb átlaghőmérséklet és a kevesebb kánikulai nap miatt is 107 ezren keresték fel a Várkertfürdőt a nyári időszakban. - A visszajelzések és a statisztikák alapján azt mondhatom, hogy a vendégeink megelégedettségére tudtuk lezárni ezt az időszakot. A tavalyi évhez képest ugyan 8000-el kevesebben kerestek fel minket, ám ez a megelégedettség azt tükrözi, hogy a megvalósult beruházások eredményesek és sikeresek voltak. Azt tudom ígérni, hogy ezeket a jövőben is folytatni fogjuk - fogalmazott Nagy Zsolt, aki szerint a megelégedettséget tükrözi az is, hogy a termálfürdő.hu és a Fürdőszövetség közös népszerűségi szavazásán, melyen az ország 200 fürdője indult, a Várkertfürdő a Feltörekvő Fürdők kategóriában a 12. helyet szerezte meg, a 84-ből. A közeljövőben folytatódnak a beruházások, első körben a termálfürdő szaunavilágát kívánják esztétikailag megújítani, ezt követően a termálfürdő öltözőjében található vízesblokk rekonstrukciójára kerül sor.

A Várkertfürdő strandja egy ráadás fürdőzésre várja a hétvégén a kikapcsolódni vágyókat. Ez alkalomból 20% kedvezményt biztosítanak az egész napos belépők árából. Az előrejelzések szerint az időjárás is kegyes lesz a szervezőkhöz, 29-30 fokos meleget jósólnak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 19. 14:42, csütörtök | Helyi

Rómában mutatkozhat be városunk

Pápára látogatott Halász János, a Városok, Falvak Szövetségének elnöke annak érdekében, hogy egyeztessen Pápa római bemutatkozásáról.

2019. Szeptember 19. 08:19, csütörtök | Helyi

Hamarosan visszatér a Tapolca vize a városba

Amióta újra feltört a felszínre a bányászati tevékenység miatt korábban elapadt kristálytiszta forrásvíz, azóta foglalkoztatja a pápaiakat, hogy a város egykori jelképe milyen módon szelhetné át újra Pápát.

2019. Szeptember 18. 15:19, szerda | Helyi

Csóton folytatódik a Házhoz megyünk! program

A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei várják az érdeklődőket a rendezvényen.

2019. Szeptember 18. 12:08, szerda | Helyi

A Gondoskodó Város - Újabb programpontját mutatta be Grőber Attila

Az ellenzéki összefogás polgármester-jelöltjének programpontja elsősorban az idősebb korosztálynak szól.