Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Június 30. 07:12, csütörtök | Helyi

Pénteken ne akarjon ügyet intézni

Pénteken ne akarjon ügyet intézni

A legtöbb hivatali iroda zárva tart a hét utolsó munkanapján, az egészségügyi dolgozók számára is munkaszüneti nap lesz. Ez a Köztisztviselők Napja.

A közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény szerint a Közszolgálati Tisztviselők Napja: július elseje munkaszüneti nap.

A közigazgatási szerveknél, így a polgármesteri hivataloknál is július 1-je a Köztisztviselők Napja, munkaszüneti nap. A törvény rendelkezése értelmében ezért 2016. július 1-jén (pénteken) a pápai Polgármesteri Hivatal zárva tart. Kérjük Tisztelt Ügyfeleink megértését - írja Kanozsainé dr. Pék Mária címzetes főjegyző.

A Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóság tájékoztatása szerint a Veszprémi központi ügyfélszolgálat, továbbá az Ajkai, és a Tapolcai kirendeltség zárva tart. A Pápai kirendeltségen 2016. július 1-én az adószakmai ügyek intézése szünetel, kizárólag vám, illetve jövedéki ügyek intézhetők.

Ezen a napon a kormányhivatalok is zárva tartanak.

A tisztiorvosi szolgálat tájékoztatása szerint július 1-je Semmelweis Nap, a magyar egészségügy napja, egyben az egészségügyi dolgozók számára munkaszüneti nap. Így ezen a héten, pénteken zárva lesznek a háziorvosi rendelők, a fogorvosi rendelők, a szakorvosi rendelők, a védőnői tanácsadók is. Az egészségügyi szolgáltatók a folyamatos egészségügyi ellátást július 1-én az ügyeleti rend szerint biztosítják. Ez vonatkozik a háziorvosi és a fekvőbeteg ellátásra is. A háziorvosi rendelők betegforgalmi bejáratánál, jól látható helyen fel kell tüntetni a legközelebbi felnőtt és gyermekorvosi ügyelet címét, telefonszámát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.