Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. Szeptember 25. 09:54, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

10 perc alatt kétszer intézkedtek csendháborítás miatt a pápai rendőrök

10 perc alatt kétszer intézkedtek csendháborítás miatt a pápai rendőrök

Csóton, illetve a pápai piacon is intézkedniük kellett a rendőröknek.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2023. szeptember 22-én két alkalommai is intézkedtek csendháborítás miatt. Az első bejelentés 17 óra 20 perc körül érkezett Csótról, miszerint az egyik szórakozóhely előtt egy férfi folyamatosan ordítozik. Az egyenruhások a bejelentést követően azonnal a helyszínre vonultak, majd a 48 éves helyi lakost előállították és vele szemben helyszíni bírságot szabtak ki.

A másik bejelentés pedig 17 óra 30 perckor érkezett a rendőrségre, hogy a pápai piacnál egy férfi hangoskodik. A rendőrök a helyszínen igazoltatták a 46 éves mezőlaki férfit, akit előállítottak, majd csendháborítás miatt őt is helyszíni bírsággal sújtották.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Két milliót loptak le a pápai lakos számlájáról telefonos csalók

A telefonáló kérésére gyanútlanul telepítette egy programot a sértett, közel 2 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról.

2023. December 08. 08:00, péntek | Helyi

Évfolyamelsőként végzett a pápai légiforgalmi irányító

Tízhetes nyelvtanfolyamon, valamint egy tizennégy hetes légiforgalmi irányítói képzésen vehetett részt az Amerikai Egyesült Államokban Metzger András főhadnagy, az MH 47. Bázisrepülőtér katonája.

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.