Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2017. Október 05. 09:31, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), veol.hu

10 év fegyházat kapott az erőszakoló

10 év fegyházat kapott az erőszakoló

Több lánnyal is szexuálisan erőszakoskodó fiatalembert ítélt el jogerősen a bíróság tíz év fegyházbüntetésre.

A 26 éves szerecsenyi, büntetlen előéletű fiatal tavaly február végén az esti órákban egy telefonáló lányt támadott meg Pápán a Szent István utcában. A földre lökött sértett száját az egyik kezével befogta, míg a másikkal ruhán át megérintette a nemi szervét.

A bajba került megharapta a férfi kezét, majd mindkét kezével úgy megszorította támadója bal kézfejét, hogy annak több körme levált a körömágyról. N. László jobbnak látta, ha elengedi a tinédzsert. Másfél hónappal később, amikor győri munkahelyéről este hazafelé utazott a vonaton, kinézett magának egy lányt, akinek nyomába eredt Pápán. Az Erzsébet ligetben hátulról megtámadta áldozatát, akinek egy időre befogta a száját, de miután a nő segítségért kiáltott, elengedte. m

Egy harmadik lányt öt nappal később a reggeli órákban támadott meg: a liget Hunyadi utcai bejáratánál úgy megrántotta hátulról, hogy a 16 éves teremtés hasra esett. N. László ránehezedett, majd elővette hét centiméter pengehosszúságú zsebkését, s miközben azt a lány nyakához érintette, megkérdezte: hajlandó lenne-e fajtalankodni. A lány annyira megijedt, hogy nem mert ellenkezni; a férfi egy padra ült, majd a tinivel szexuálisan erőszakoskodott.

Három hónap elteltével ismét nappal csapott le áldozatára a bíróság ítélete szerint szado-mazochista beállítottságú férfi: a Várkertben sétáló lányt a Szent István utcában lökte földre, majd melléje térdelt. Ez alkalommal rugós zsebkését vette elő. Azt követelte a középiskolástól, hogy elégítse ki. Dulakodni kezdtek, amit meglátott egy autós, aki a lány segítségére sietett. Közben odaért egy nő is, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A jó személyleírás alapján még a Várkertben elfogták a rendőrök a szexuális ragadozót.

A Pápai Járásbíróság szexuális erőszak bűntette és személyi szabadság megsér-tésének bűntette miatt halmazati büntetésül 10 év fegyházra ítélte N. Lászlót. A törvényszék helybenhagyta a döntést.

Veol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 09:05, kedd | Helyi

Ezek a csapatok lesznek a Perutz ellenfelei az NB III nyugati csoportjában

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága elkészítette az NB III-as labdarúgó bajnokság 2020/2021-es idényének csoportbeosztásait. A 60 klub három 20 csapatos csoportban küzd meg egymással.

2020. Július 10. 14:05, péntek | Helyi

Csak az idei év végére lesz rend a Wesselényi utcában

Igaz, addigra teljes szélességében új burkolatot kap az úttest.

2020. Július 10. 10:00, péntek | Helyi

Táboros gyerekek jártak a Pápai Rendőrkapitányságon

A rendőrök bűn- és baleset-megelőzési foglalkozást tartottak.

2020. Július 09. 11:16, csütörtök | Helyi

Újra működik a szökőkút a Fő téren

Az utolsó simításokat végzik a márciusban megrongálódott szökőkút javítási munkálatai során.