Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Cégregiszter | Ingatlan, építés

Mészáros Csaba Építőmérnök - Építési Műszaki Ellenőr - Felelős Műszaki Vezető

Építési műszaki ellenőrzés - Felelős műszaki vezetés - Műszaki előkészítés -Költségvetési kiírás készítése

Az építéskivitelezés területén megszerzett évtizedes tapasztalattal és rutinnal állok az építési beruházási folyamat szereplőinek szolgálatára. Az építéskivitelezésben eltöltött hosszú időszak munkái között megtalálhatók lakóépületek, családi lakóházak, közösségi épületek, ipari és mezőgazdasági létesítmények.

Az építtetői oldalt építési műszaki ellenőrként, vagy akár teljes körű lebonyolítóként segíthetem és támogathatom az építési beruházás teljes folyamatában, akár már a tervező kiválasztásától elkezdve a tervezés folyamatában, a kivitelező kiválasztásában és a vele történő szerződéskötésben, az e-építési napló ügyintézésében és felügyeletében, a kivitelezés során az elkészülő munkák folyamatos nyomon követésével, ellenőrzésével, az építtetői döntések képviseletével, az elkészült épület, építmény átvételével és az esetleges garanciális igények érvényesítésével bezárólag.

Közösségi, vagy közösségi támogatásból megvalósuló beruházás esetén közbeszerzési szakközgazdászként tudom támogatni a közbeszerzési dokumentumok megalapozott összeállítását.

A kivitelezői oldalt felelős műszaki vezetőként segíthetem, folyamatosan nyomon követve a jogszabályok, tervek, technológiai szabályok, a baleset- és munkavédelmi követelmények betartását, az e-építési napló vezetését, az átadásra való műszaki és dokumentációs felkészülést. Ezen kívül a műszaki előkészítésben, árajánlatadásban, akár a hiányzó költségvetési kiírás elkészítésében is állok rendelkezésre.

Tervezők részére a kiviteli dokumentációhoz szükséges költségvetési kiírás, tervezői költségbecslés elkészítését tudom vállalni.

Fotók

Mészáros Csaba Építőmérnök - Építési Műszaki Ellenőr - Felelős Műszaki Vezető
Mészáros Csaba Építőmérnök - Építési Műszaki Ellenőr - Felelős Műszaki Vezető
Mészáros Csaba Építőmérnök - Építési Műszaki Ellenőr - Felelős Műszaki Vezető

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Építési műszaki ellenőrzés
  • Felelős műszaki vezetés
  • Műszaki előkészítés
  • Költségvetési kiírás készítése

További szolgáltatások

  • Szolgáltatási terület: elsősorban Veszprém, Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala, Komárom-Esztergom vármegyék, illetve a megbízás volumenétől függően a Dunántúl teljes területe.