Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Cégregiszter | Nyelviskolák

Happy Family Angol Tréning - Pápa

8500, Pápa, Korona utca 42. B. 228.

Angol nyelvtanár Pápán

Miben tud segíteni egy magántanár a sok angol nyelvű tananyag között az internet világában?
MUTATJA AZ UTAT!

Kovács Veronika vagyok tanító, angol-magyar tanár,a Happy Family Nyelvstúdió vezetője.

Évtizedes tanítási tapasztalattal rendelkezem az angol és magyar nyelv terén.

Szeretettel várom nyelvstúdiónkba, ANGOL nyelvi tréningre!

Lehetősége van online órán, vagy Pápa belvárosában személyesen,családias környezetben tanulni.

Egyéni, vagy 2-4 fős órainkon tanár segítségével felkészülni a nyelvvizsgára, érettségire fejlesztheti nyelvtudását.

Angol órák

1. Angol egyéni órákon a tanuló igényihez igazodva készülünk a nyelvvizsgára, felvételire, érettségire, tanórai korrepetálást végzünk, kommunikáció típusú tréningeket tartunk, a beszédfejlesztés, az íráskészség javítása a cél. Speciális tananyagokon keresztül sajátítjuk el az angol nyelvet kezdő- vagy újrakezdő, haladó szinten. Személyesen vagy online 60 percben. 3000 Ft/ tanóra/ fő

2. Angol csoportos órákat 2-4 főigtartunk. A tanulók párbeszédekkel, egymással és a tanárral kommunikálva tanulnak. Különösen alkalmas a kis csoportos munka bizonyos munkaformák alkalmazására, szituációs feladatok gyakorlására, szóbeli kommunikációs fejlődésre. Korrepetálás, nyelvvizsgára felkészítés, érettségi és felvételi vizsgára is van lehetőség csoportos órák keretében készülni, ha minden csoporttagnak ugyanaz a célja a tanulás során. Személyesen vagy online, 60 percben 2000 Ft/tanóra/fő.

Magyar nyelv- és irodalom órák

2. Egyéni és kis csoportos (2-4 fő) tanórák magyar nyelv- és irodalomból általános- és középiskolások részére. Érettségire, felvételi, tanórákra felkészítés60 percben, személyesen, vagy online. 3000 Ft/tanóra/ fő

Kinek ajánljuk?

A felnőttek ezért....

1. Egyéni igényeihez és előtanulmányaihoz igazodva, egyéni tanmenetet kidolgozva fejleszteni a nyelvtudást, felkészíteni a vizsgára a tanulót.

2. Olyan feladathelyzetbe hozzuk a nyelvtanulót, ami motiváló számára, hasznosismeretekre tesz szert, az önálló tanulásra is ösztönzi.

3. Minden segítséget megadunk. Elérhetőek vagyunk órán kívül is, és szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Tananyagokkal segítjük a tanulást.

4. Minden tananyagot a helyszínen biztosítunk! Nem kell tankönyvet venni!

5. Felszerelt "tanterem" számítógépek, projector, tábla, digitális tananyagok, és minden tankönyv rendelkezésre áll!

A gyerekek ezért...

1. A kisgyerekkori nyelvtanulásban, az anyanyelvhez hasonló nyelvtanulásban hiszünk! Ezért fontos már gyerekkorban elkezdeni a nyelvhez szoktatást, az ismeretszerzést.

2. Sok esetben nem a nyelvismerettel van a baj, hanem a gátlások nem engedik, hogy a megszerzett tudásunkat használjuk adott szituációban. Egyik fő célunk, hogy a gyerekek biztonságos környezetben, önbizalmat szerezzenek a nyelv használatában.

3. Az idegen nyelv ne csak egy iskolai tantárgy, hanem annál sokkal több legyen számukra!

4. Nálunk a gyerekek megtapasztalhatják, milyen érzés egy csapathoz tartozni, egymást segíteni, együtt játszani, dolgozni.

5. A közös feladatok, a közös sikerélmény, az önfeledt, barátságos és bátorító légkör segít a nyelvi gátlások legyőzésében, ahol nem kell attól félni, szorongani, hogy megfeleljünk a tanári elvárásoknak. Hiszünk a közösség erejében, ezért választottuk a csoportos oktatási formát.

6. A fő célunk az, hogy a gyerekek jó hangulatban, játékos módon, természetesen ismerkedjenek a nyelvvel, széleskörű szókincsre tegyenek szert és bátran, magabiztosan beszéljenek az adott idegen nyelven.

"What we learn with pleasure, we never forget."

A kommunikáció formái

Online oktatás:

- Az órákatSkype ingyenesalkalmazáson tartjuk elsősorban, itt lehetőség van a képernyőmegosztás funkcióval mindenféle tananyagot láthatóvá tenni a tanuló számára, illetve a chat ablakban írni, hanganyagokat küldeni, hallgatni.
- E-mailbenpapa.boldogcsalad@gmail.comcímen megtalálhatóak vagyunk, és ezen keresztül tartjuk a kapcsolatot, küldjük a feldatokat.

Személyes oktatás:

Pápán, a Korona utca 42. B 228-as lakásban minden a tanulást szolgáló eszközzel segítjük a hozzánk személyesen látogató nyelvtanulókat. Egyéni (3000 Ft/fő/ 60 perc) és csoportos 2-4 főig (2000 Ft/fő/ 60 perc) órákat tartunk a tanulóval megbeszélt időpontban. Mini „tantermünk” projektorral, vetítő vászonnal, táblával,a szükséges tankönyvekkel, szótárral, nyelvkönyvekkel van ellátva. Családias, nyugodt környezetben biztosítjuk a stresszmentes tanulást.

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Személyes oktatás
  • Online oktatás
  • Az iskolai tananyag feldolgozására, felkészülés a tanórára, felzárkóztatás, korrepetálás diákoknak.
  • Egyéni igények megbeszélése, beszédfejlesztés kommunikáció szóban, irodai levelezés tanulására is lehetőség van.
  • Nyelvvizsgára, érettségire felkészítés
  • Továbbá magyar nyelv és irodalom tantárgyból is vállalunk korrepetálást, érettségire és felvételire felkészítést.

További szolgáltatások

  • 3000 Ft/60 perc - egyéni tanórák angol vagy magyar tantárgyból
  • 2000 Ft/60 perc - csoportos órák (2-4 főig) angol vagy magyar tárgyból

kapcsolat

Térkép