Városlista
2024. június 21, péntek - Alajos

Cégregiszter | Éttermek

Gróf 11 Étterem - Pápa

8500 Pápa, Gróf út 11.

Éttermünk 120 fő befogadására alkalmas, ahol az A’la Carte étkezésen kívül napi menüre is van lehetőség

Chéfünk, Nagy Richárd és csapata nap, mint nap azon dolgozik, hogy mindenki elégedetten és jóllakottan távozzon Tőlünk, és mihamarabb viszontlássuk Vendégeink körében. Chéfünk fontosnak tartja, hogy az ételek minél egészségesebbek és háziasabbak legyenek, éppen ezért kerül ki a konyhájából a friss zöldség,friss hús,frissen sütött házi kenyér, kalács, vagy a saját készítésű tészta is. Fontos számunkra, hogy Önök jól érezzék Nálunk Magukat és igazi kikapcsolódásként szolgáljon az itt eltöltött idő.

Széles italválasztékunkban megtalálhatják az ételekhez megfelelő borokat is, amelyet pincéreink szervizelnek fel Vendégeink számára.

Hisszük,hogy a kellemes környezetben, kiszolgáláson és a finom ételeken keresztül új alapra tudjuk helyezni a minőségi vendéglátás fogalmát a városban.

Éttermünkhöz egy Vendégház is tartozik, ahol 6 szobából választhatnak a pihenésre és kikapcsolódásra vágyó Vendégeink. Mindegyik szobánk franciaággyal van felszerelve és minden szobában található egy-egy pótágy, hogy a kényelem garantált legyen. Szobáink fürdőkáddal vagy zuhanykabinnal vannak felszerelve. Minden szobában televízió áll rendelkezésre, hogy a borongós napok is meghitten, nyugodt környezetben teljenek el. Az épületben ingyenesen használható wi-fi is igénybe vehető. Kedves Vendégeinknek lehetőségük van reggeli elfogyasztására is, amit helyben, frissen készítünk el Önöknek. A reggeli ébredés után,ha esetleg csak egy finom kávéra vágynak, akkor is sok szeretettel várjuk Önöket, éttermünkben.

Nekünk az a fontos, hogy Mindenki elégedetten, kipihenten távozzon el Tőlünk és mihamarabb viszontlássuk Önöket.

Létesítményünk Rendezvényteremként is igénybe vehető.

Úgy gondolják, hogy megfelelő helyszín lenne a „Nagy Napjuk” számára?

Vagy esetleg ebben a Csodás környezetben töltenék el a közös Családi Ünnepeket?!

Ne gondolkozzanak tovább, keressenek Minket bizalommal. Minden esetben próbálunk megfelelő megoldást találni arra, hogy „az a Nap”,csak az Önöké lehessen, úgy, ahogy azt éppen megálmodták.

Kérjük tekintse meg étlapunkat!

Nyitva tartás

  • Hétfőtől vasárnapig 8-22-ig

kapcsolat

Térkép