Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Augusztus 22. 16:34, csütörtök | Bulvár
Forrás: ma.hu

Vérző orral zuhant a földre az ötéves kisfiú

Vérző orral zuhant a földre az ötéves kisfiú

Több mint 3 méter magasra lőtte ki egy nemrég átadott látványszökőkút egyik vízsugara az ott játszadozó 5 éves kisfiút, hogy aztán a következő másodpercben a gyermek a magasból zuhanjon a kőre.

Három méteres magasságból zuhant a földre egy ötéves kisfiú, pillanatokkal azután, hogy a közép-kínai Enshi város nyilvános szökőkútja a levegőbe emelte őt az egyik erős vízsugárral. A gyermek számos hasonló korú kicsivel együtt önfeledten ugrált a nemrégiben átadott szökőkút vízsugarai között, amikor egy hirtelen felcsapó vízoszlop szó szerint a magasba emelte őt. Szerencsére a zuhanás után sem történt komolyabb baj, bár az orra megsérült, emiatt kórházba vitték őt.

"Az egyik pillanatban még boldogan pancsolt a vízben, a következőben meg már sikoltva repült a levegőbe. A víz annyira erős volt, hogy a nadrágja cafatokra szakadt" - magyarázta a gyermek apja, hozzátéve, hogy semmilyen figyelmeztető jelzés nem volt a közelben, ami arra intette volna őt vagy a többi szülőt, hogy a gyermekek veszélyben lehetnek. A városvezetés azonban egyértelműen az apát teszi felelőssé a balesetért - számolt be a Daily Mirror című lap.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.