Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Augusztus 12. 19:38, szombat | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), pápa-ma.hu

Vereséggel kezdett a Perutz

Vereséggel kezdett a Perutz

A pápai csapat tavaly októberben kapott ki utoljára bajnoki mérkőzésen, igaz, akkor még a megyei első osztályban játszott.

A feljutást követően jókora átalakuláson átesett Perutz FC első NBIII-as mérkőzését idegenben, a Pénzügyőr otthonában játszotta. Pontosabban játszotta volna, ha az MLSZ nem írta volna elő, hogy 500 fős fedett lelátóval kell rendelkeznie az NBIII-as stadionoknak. Azt döntsék el Önök, hogy mi a fontosabb, a fedett lelátó, vagy a nézők száma, mely egyes esetekben az NBI-ben sem éri el az 500 főt, de inkább nézzük a Perutz meccsét.

Marton Miklós vezetőedző Sánta András, Nagy Bálint, Császár Attila, Skriba Máté, Hanzl Máté, Szabó Zsolt, Németh László, Kozma Máté, Kovács Szabolcs, Domján Roland, Baldauf Konrád tizenegyet küldte pályára az ESMTK stadionjában. A kezdő 11 összeállításakor sérülések is nehezítették a vezetőedző dolgát – Böröczky Bálint bokasérülés miatt még a kispadra sem ülhetett le - a pápaiak kezdőjében 8 új igazolás kapott helyet

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, az első találatra az 53. percig kellett várni, de sajnos nem a mienk szereztek gólt. A tavalyi versenykiírásban az NBIII Közép csoportjában kilencedik helyezést elérő pénzügyőriek gólját Feil Máté szerezte.

A folytatásban - ahogy az első játékrészben is - akadtak Perutz lehetőségek, de nem sikerült a hálóba lőni, így maradt az 1:0, ezzel pedig 2016. októbere óta először kapott ki bajnoki mérkőzésen a Perutz.

Marton Miklós: Egy hajtós masszív ellenféllel találkoztunk, sajnálom ezt a meccset mert nem játszottunk rosszul. Sajnos folytatódik az a tendencia, amit az edzőmeccseken is láttam, miszerint nem tudunk élni a kínálkozó lehetőségekkel. Ha mi rúgjuk az első gólt, biztos vagyok benne, hogy nem távozunk pont nélkül. Jövő hétre az előrefele játékban kell javulnunk, és ha megtaláljuk a góllövő cipőnket nem lehet baj.

A következő mérkőzésen hazai pályán javíthat a pápai csapat. A szomszédvári rangadón a tavalyi negyedik helyezett FC Ajka csapata látogat a Perutz Stadionba. A mérkőzés szombaton, fél 6-kor kezdődik.

Fotó: Szécsi József, Facebook

Címkék: labdarúgás, NB3, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.