Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Szeptember 13. 14:04, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Üzletszerűen loptak

Üzletszerűen loptak

Lopás vétség elkövetése miatt indult eljárás egy 20 éves férfi és egy 18 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves pápai férfi és 18 éves ajkai társa 2018. augusztus 31-én délután bementek az egyik pápai áruházba, ahonnan egy közel hatezer forint értékű szeszesitalt loptak el. Másnap reggel mindezt megismételték, majd még aznap délelőtt egy pápai drogériát is felkerestek, ahonnan szintén több ezer forint értékben tulajdonítottak el egy női és egy férfi parfümöt. A lopott termékeket mindhárom alkalommal Pápán adták el az utcán járókelőknek. A járőrök a két személyt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 14. 09:36, vasárnap | Helyi

Kikapott a rangadón a Perutz

A Balatonfűzfő elleni mérkőzésen a Perutz rosszul sáfárkodott a helyzeteivel, ezért nem tudott pontot sem szerezni.

2024. Április 13. 14:00, szombat | Helyi

Közletakarítás - Figyelemfelhívó akciót tartottak a Pápai Polgárok

Pápa 800 éves történelmének jelképei lehetnének a belvárosi közlék, mai állapotuk azonban sokkal inkább arról árulkodik, mennyire nem becsülik ezeket a kis utcácskákat sem a városlakók, sem pedig a városvezetés - vélik a civilek.

2024. Április 12. 17:09, péntek | Helyi

»Politikai kultúraváltásra van szükség Pápán« - Bemutatta csapatát Grőber Attila

A Közösen Pápáért Egyesület, az Élhető és Gyarapodó Városért Egyesület, illetve az ellenzéki pártok támogatásával induló jelöltek legfontosabb célkitűzése, hogy megváltoztassák a helyi politikai kultúrát.

2024. Április 12. 13:48, péntek | Helyi

A kínai üzletek számíthatnak NAV ellenőrzésre Pápán