Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Január 16. 07:39, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Utazási irodát rabolt ki - Nyomravezetői díjat ajánlottak fel

Utazási irodát rabolt ki - Nyomravezetői díjat ajánlottak fel

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300.000,- forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Pápán elkövetett utazási iroda elleni rablás ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2015. december 22-én 16 óra 36 perckor a 8500 Pápa, Fő utca 4. szám alatti

UTAZÁSI IRODA ALKALMAZOTTJÁT EGY MAROKLŐFEGYVERREL, VAGY ANNAK UTÁNZATÁVAL MEGFENYEGETTE,

majd arra kényszerítette, hogy az üzletben tárolt készpénzt átadja részére. Ezután az elkövető a helyszínről elmenekült.

Az elkövető személyleírása:
20-30 év közötti, kb. 180 cm magas, normál testalkatú, fehér bőrű, kék szemű férfi. Az elkövetéskor fekete színű kabátot, alatta kékes színű kapucnis pulóvert, kék színű, szárain elöl-hátul koptatott farmer nadrágot viselt.
Az elkövetőről kamerafelvétel készült!

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, őt a mellékelt felvétel alapján felismeri, jelentkezzen személyesen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon (8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre u.2. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es számon, valamint hívható a 06-88/428-022-es ügyeleti telefonszám is. A bejelentés elektronikus levélben is megtehető a veszpremmrfk@veszprem.police.hu e-mail címre.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV tv-ben rögzített jogkörénél fogva a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 300.000,-Ft díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére vonatkozóan a gyanú megalapozottá válik, a rendelkezésre bocsátott adat, információ a bűntető eljárásban felhasználható. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a díjkitűzésre jelentkezés elkésettnek minősül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.