Városlista
2018. július 19, csütörtök - Emília

Hírek

2014. December 18. 00:00, csütörtök | PR

Ünnepi hangulat kedvenceinkkel az Inviteltől

Ünnepi hangulat kedvenceinkkel az Inviteltől

A legtöbb ember számára az izgalmas vagy épp klasszikus ünnepi filmek szorosan hozzátartoznak a karácsonyi készülődéshez és a jól megérdemelt kikapcsolódáshoz a téli szünetben.

Az Invitel széles választékában mindenki talál kedvére való műsort az ünnepek idején is. Jövőre pedig újabb népszerű csatornákkal bővül a kínálat.

Szünidei szórakozás a sztárokkal
A televízió-csatornák a téli hónapokban is izgalmasabbnál izgalmasabb műsorokkal várják a nézőket, így a színes kínálatban minden műfaj szerelmesei találkozhatnak kedvenceikkel. A romantikus vígjátékok kedvelői például a Szerelem a végzeten vagy éppen a Love Guru hőseinek szoríthatnak a Paramount Channelen, a filmdrámák iránt érdeklődők Phillips kapitány történetét izgulhatják végig az HBO-n, a nevetésről pedig többek között a Modern család és az Agymenők gondoskodnak hétről hétre a Comedy Central csatornán.

Új év – új kedvencek
Az új év új kezdetet is jelenthet a munka vagy a magánélet terén. Az Invitellel a tartalmas kikapcsolódásról az ünnepek után sem kell lemondanunk, mert a vállalat is tartogat újdonságokat 2015-re. A kínálatban már most is megtalálható DIGI Sport 1 mellett a jövő évtől kezdve elérhető lesz a további minőségi sportműsorokat felvonultató DIGI Sport 2. Bekerül továbbá a választékba a FOX, amely a legnagyobb filmstúdiók díjnyertes tévésorozatait sugározza magyar nyelven. Ez utóbbi csatorna olyan rég várt alkotásai közül válogathatunk, mint a The Walking Dead, a 24 vagy a Simpson család legújabb részei.

Ízlés szerinti menü – a tévében is
A televíziós minicsomagokkal egy-egy téma rajongóiként kedvező áron bővíthetjük a számunkra értékes csatornák számát. Emellett az Invitel Mixer kiegészítő csomagjával további öt csatornát válogathatunk össze egy 30-as listából, így valóban személyre szabott kínálatot állíthatunk össze magunknak.

Személyes ügyintézés:

Invitel Pont: Pápa, Kossuth L. u. 9., tel.: +36 (89) 320-910

Értékesítőnk: Szalókyné Vartik Izabella tel.: +36 30 683 5208

Címkék: invitel

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 03. 18:01, kedd | PR

Erre figyeljünk a konyha és a fürdőszoba felújításakor

Ha elszántuk magunkat a lakás helyiségeinek felújítására, és sikerült kivitelezőket is találnunk, vagy esetleg saját kezünkkel végezzük el a feladatot, van pár dolog, amire mindenképp figyeljünk oda -

2018. Július 03. 17:58, kedd | PR

A bérlés hosszabbítása a legjellemzőbb az ipari ingatlan piacon

Már rég vége a gazdasági válság idejének - kiderül ez abból is, hogy egyre kevesebb a bérlőre váró, üres ipari ingatlan, illetve raktár. Ezt mutatta ki egy friss elemzés.

2018. Július 03. 17:56, kedd | PR

Tippek a tökéletes nyári kerti partihoz

Tombol a nyár, hosszúak a nappalok, használd ki minden pillanatát, és szervezz kerti partit a barátokkal, családdal. És azt gondoltad, hogy a kerti grillfogások is lehetnek finomak úgy, -

2018. Július 03. 17:54, kedd | PR

Önerő a lakásra - akár LTP-ből is kijöhet

Igen sokat számít a lakáshitel költségének alakulásában, hogy mennyire tart minket hitelképesnek a bank, illetve, hogy mekkora önerőt tudunk felmutatni. Az LTP segíthet abban, hogy megalapozzuk jövendő otthonunkat.