Városlista
2018. október 18, csütörtök - Lukács

Hírek

2014. December 18. 00:00, csütörtök | PR

Ünnepi hangulat kedvenceinkkel az Inviteltől

Ünnepi hangulat kedvenceinkkel az Inviteltől

A legtöbb ember számára az izgalmas vagy épp klasszikus ünnepi filmek szorosan hozzátartoznak a karácsonyi készülődéshez és a jól megérdemelt kikapcsolódáshoz a téli szünetben.

Az Invitel széles választékában mindenki talál kedvére való műsort az ünnepek idején is. Jövőre pedig újabb népszerű csatornákkal bővül a kínálat.

Szünidei szórakozás a sztárokkal
A televízió-csatornák a téli hónapokban is izgalmasabbnál izgalmasabb műsorokkal várják a nézőket, így a színes kínálatban minden műfaj szerelmesei találkozhatnak kedvenceikkel. A romantikus vígjátékok kedvelői például a Szerelem a végzeten vagy éppen a Love Guru hőseinek szoríthatnak a Paramount Channelen, a filmdrámák iránt érdeklődők Phillips kapitány történetét izgulhatják végig az HBO-n, a nevetésről pedig többek között a Modern család és az Agymenők gondoskodnak hétről hétre a Comedy Central csatornán.

Új év – új kedvencek
Az új év új kezdetet is jelenthet a munka vagy a magánélet terén. Az Invitellel a tartalmas kikapcsolódásról az ünnepek után sem kell lemondanunk, mert a vállalat is tartogat újdonságokat 2015-re. A kínálatban már most is megtalálható DIGI Sport 1 mellett a jövő évtől kezdve elérhető lesz a további minőségi sportműsorokat felvonultató DIGI Sport 2. Bekerül továbbá a választékba a FOX, amely a legnagyobb filmstúdiók díjnyertes tévésorozatait sugározza magyar nyelven. Ez utóbbi csatorna olyan rég várt alkotásai közül válogathatunk, mint a The Walking Dead, a 24 vagy a Simpson család legújabb részei.

Ízlés szerinti menü – a tévében is
A televíziós minicsomagokkal egy-egy téma rajongóiként kedvező áron bővíthetjük a számunkra értékes csatornák számát. Emellett az Invitel Mixer kiegészítő csomagjával további öt csatornát válogathatunk össze egy 30-as listából, így valóban személyre szabott kínálatot állíthatunk össze magunknak.

Személyes ügyintézés:

Invitel Pont: Pápa, Kossuth L. u. 9., tel.: +36 (89) 320-910

Értékesítőnk: Szalókyné Vartik Izabella tel.: +36 30 683 5208

Címkék: invitel

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 16. 13:41, kedd | PR

Új üzletágat indított a Jánosik Kft.

Új üzletágat nyitott a több lábon álló, évi több mint 10 milliárd forintos árbevételt elérő Jánosik és Társai Kft.

2018. Szeptember 27. 11:24, csütörtök | PR

Így vezesd le a stresszt vezetés közben

A nyári szezon után a legtöbb sofőr szomorúan tapasztalja, hogy az iskolakezdéssel visszatér a megnövekedett forgalom

2018. Szeptember 14. 18:48, péntek | PR

Michelinnél takarít a Jánosik Kft.

Több mint 12 ezer négyzetméteren, irodákat és üzemi épületeket takarít október 1-től, a Michelin Hungária Kft. nyíregyházi gyárában a Jánosik és Társai Kft.

2018. Augusztus 24. 17:14, péntek | PR

Szigetelik az Akadémia miskolci székházát

Csaknem 100 négyzetméternyi falfelület szigetelésén dolgoznak a Jánosik és Társai Kft. szakemberei a Magyar Tudományos Akadémia miskolci székházában.