Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Január 20. 07:46, péntek | Belföld
Forrás: mti

Újabb riasztások extrém hideg miatt több térségben

Újabb riasztások extrém hideg miatt több térségben

Az extrém hideg miatt két megyére másodfokú, öt megyére és Budapestre elsőfokú figyelmeztetést adott ki péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Péntekre Borsod-Abaúj-Zemplén és Nógrád megyére adtak ki másodfokú figyelmeztetést. Ezekben a megyékben mínusz 20 Celsius-fok alá csökkenhet a hőmérséklet.

Budapestre és Pest, továbbá Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a hideg veszélye miatt.

Az éjszakai órákban foltokban sűrűbb, zúzmarás köd képződésére kell számítani főként az Alföld északi felében és az Északi-középhegység völgyeiben. Ködfoltok napközben is megmaradhatnak, legnagyobb eséllyel a Nyírségben.

Pénteken a késő esti órákban az Alföld középső részén, valamint a dél-dunántúli területeken ismét mínusz 15 fok alá hűlhet a levegő - írták.

Az országos, középtávú előrejelzés szerint a hétvégén is marad a hideg idő: többfelé napközben is mínusz 10 fok körül alakulnak a napi maximumok, a leghidegebb órákban néhol mínusz 20 foknál is hidegebb lesz. Emellett ködre, ónos szitálásra, hószállingózásra is készülni kell a hétvégén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére