Városlista
2018. szeptember 19, szerda - Vilhelmina

Hírek

2018. Augusztus 14. 09:15, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Újabb gázolás történt a Korona utcán

Újabb gázolás történt a Korona utcán

Egy héttel ezelőtt történt halálos kimenetelű gázolás a Korona utcán, most újabb gyalogost ütöttek el a nagy forgalmú úton.

A baleset ezúttal a Széchenyi utcai kereszteződésnél lévő gyalogátkelőhelyen történt. Az elütött idős járókelő súlyos sérüléseket szenvedett.

Dr. Varga Balázs alezredestől, a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetőjétől megtudtuk, a Korona utcán a belváros felől közlekedő személyautó a gyalogátkelőhelyen ütötte el az idős férfit. Elmondta, a járókelő a Széchenyi utca felől próbált átkelni az úton, már majdnem átért, amikor az autós elgázolta. Súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Hozzátette, az egy héttel ezelőtti baleset - az egyik országos televízióban elhangzottakkal ellentétben - nem a mostani esethez hasonlóan történt, akkor a gyalogos a Rozmaring utca felől lépett le a gyalogátkelőhelyre, nem az ellenkező oldalról indult.

Fotó: Olvasónk

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 19. 16:43, szerda | Helyi

Autómentes nap a Fő téren

Az Autómentes Nap a társadalom környezettudatosságának erősítését célzó rendezvény.

2018. Szeptember 19. 16:29, szerda | Helyi

Elvitt egy napszemüveget a képen látható néni, a pápai rendőrség keresi

A pápai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

2018. Szeptember 18. 18:13, kedd | Helyi

Riasztották a pápai kutató-mentő helikoptert

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai értesítették a Magyar Honvédség légi kutató-mentő központját, mivel 2018. szeptember 17-én a kora délutáni órákban Csákberény és Csókakő között egy siklóernyős balesetet szenvedett.

2018. Szeptember 18. 16:00, kedd | Helyi

Jól halad a kastélykerítés újjáépítése

A meglehetősen rossz állapotú, vagy már nem is létező kerítés és kovácsoltvas kapu újjáépítése zajlik az Esterházy-kastély környezetében.