Városlista
2018. november 16, péntek - Ödön

Hírek

2018. Augusztus 14. 09:15, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Újabb gázolás történt a Korona utcán

Újabb gázolás történt a Korona utcán

Egy héttel ezelőtt történt halálos kimenetelű gázolás a Korona utcán, most újabb gyalogost ütöttek el a nagy forgalmú úton.

A baleset ezúttal a Széchenyi utcai kereszteződésnél lévő gyalogátkelőhelyen történt. Az elütött idős járókelő súlyos sérüléseket szenvedett.

Dr. Varga Balázs alezredestől, a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetőjétől megtudtuk, a Korona utcán a belváros felől közlekedő személyautó a gyalogátkelőhelyen ütötte el az idős férfit. Elmondta, a járókelő a Széchenyi utca felől próbált átkelni az úton, már majdnem átért, amikor az autós elgázolta. Súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Hozzátette, az egy héttel ezelőtti baleset - az egyik országos televízióban elhangzottakkal ellentétben - nem a mostani esethez hasonlóan történt, akkor a gyalogos a Rozmaring utca felől lépett le a gyalogátkelőhelyre, nem az ellenkező oldalról indult.

Fotó: Olvasónk

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 16. 15:08, péntek | Helyi

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.

2018. November 16. 14:17, péntek | Helyi

Grőber Attila: A TOP-os projektek miatt eladósodhat a város

Sajtótájékoztatót tartott ma Grőber Attila, az MSZP megyei elnökhelyettese, önkormányzati képviselő és Kovács József, a párt helyi elnöke.

2018. November 15. 10:12, csütörtök | Helyi

Bontják a húsgyárral szemközti önkormányzati épületet

A szebb napokat látott épületben korábban vegyesbolt is működött.

2018. November 15. 10:05, csütörtök | Helyi

Táskát lopott

Pápa egyik utcájában tépte ki egy asszony kezéből a táskát egy csornai férfi, a rendőrök még aznap elfogták.