Városlista
2019. február 20, szerda - Álmos

Hírek

2018. Augusztus 14. 09:15, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Újabb gázolás történt a Korona utcán

Újabb gázolás történt a Korona utcán

Egy héttel ezelőtt történt halálos kimenetelű gázolás a Korona utcán, most újabb gyalogost ütöttek el a nagy forgalmú úton.

A baleset ezúttal a Széchenyi utcai kereszteződésnél lévő gyalogátkelőhelyen történt. Az elütött idős járókelő súlyos sérüléseket szenvedett.

Dr. Varga Balázs alezredestől, a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetőjétől megtudtuk, a Korona utcán a belváros felől közlekedő személyautó a gyalogátkelőhelyen ütötte el az idős férfit. Elmondta, a járókelő a Széchenyi utca felől próbált átkelni az úton, már majdnem átért, amikor az autós elgázolta. Súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Hozzátette, az egy héttel ezelőtti baleset - az egyik országos televízióban elhangzottakkal ellentétben - nem a mostani esethez hasonlóan történt, akkor a gyalogos a Rozmaring utca felől lépett le a gyalogátkelőhelyre, nem az ellenkező oldalról indult.

Fotó: Olvasónk

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 19. 14:36, kedd | Helyi

Hat év alatt két és félszeresére nő az egészségügyi szakdolgozók bére

A Magyar Ápolók Napja alkalmából Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő az egészségügyi dolgozók megbecsülésének fontosságáról beszélt.

2019. Február 19. 14:14, kedd | Helyi

Betörte egy pápai ház ablakát

Garázdaság miatt indult nyomozás egy 53 éves balatonkenesei férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. Február 19. 14:14, kedd | Helyi

Az idősek biztonságáért Mezőlakon

Mezőlaki idősek számára adtak otthonukban prevenciós tanácsokat a pápai rendőrök.

2019. Február 18. 11:17, hétfő | Helyi

Megújult épületrészt adtak át a városi könyvtárban

A Jókai Mór Városi Könyvtár Fapiac téri épület-együtesének udvarán álló épület újult meg és került berendezésre a Széchenyi 2020 program keretében.