Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Március 31. 18:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Továbbra is nyeretlen a Perutz idén

Továbbra is nyeretlen a Perutz idén

A Puskás Akadémia második csapatának otthonából pont nélkül távozott a pápai csapat, így továbbra is kitart a hat meccse tartó nyeretlenségi szériája.

Mint ismeretes, a legutóbbi fordulóban kiábrándító játékkal gól nélküli döntetlen ért el a Perutz hazai pályán az tabella utolsó helyén álló Pénzügyőr csapata ellen. A Puskás II. ellen Felcsúton bizonyíthattak volna Rozmán László tanítványai, ám sajnos nem sikerült eredményesen futballozniuk. Az első játékrészben rendre a Puskás veszélyeztetett, a 27. percben Papp találatával meg is szerezték a vezetést.

A második játékrészben feljavult a Pápa, több helyzetet is kidolgozott, ám mégis a felcsúti fiatalok találtak a kapuba, Kovács révén, a 64. percben. A gól után a Puskás három kapufát is lőtt, míg a pápai Tóth jobban célzott, ezzel kialakult a végeredmény:

Puskás Akadémia II. - Perutz FC 2-1(1-0) Gsz.: Papp, Kovács ill. Tóth

Rozmán László: Az első félidőben tompán, passzívan játszottunk, sokkal dinamikusabb, agresszívebb volt a hazai csapat. A második játékrészben valamennyit javultunk, 1-0-nál aztán az üres kapu mellé rúgtuk a labdát, ami a mérkőzés végkimenetele szempontjából döntőnek bizonyult. (Pápa-ma.hu)

Puskás II.: Varga Á. - Kovács T., Papp M., Spandler (László N., 60.) - Radics, Sipos Z. - Szabó P. (Papp K., 73.), Kocsis B., Bokros - Taylor, Mim (Vörös T., 25.), edző: Visinka Ede.

Perutz FC: Sánta - Bohner, Császár, Dóczi, Tiba - Baldauf, Iványi (Ivancsics 75.), Vallejos (Hanzl 63.), Benecz (Farkas 56.), Szilágyi - Tóth, edző: Rozmán László.
A Perutz a következő fordulóban a THSE-Szabadkikötőt fogadja.döntőnek bizonyult.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.