Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. November 29. 09:08, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Történelmi sikert ért a Concordia Motax Pápa

Történelmi sikert ért a  Concordia Motax Pápa

A pápai kosarasok nagy csatában legyőzték a lényegesen jobb erőkből álló Oroszlány csapatát és ezzel bejutottak a dr. Hepp Ferenc Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé.

Pápa - Oroszlány 101-99

A pápai csapat életében nem csupán azért édes a diadal íze, mert először jutott nyolc közé a kupasorozat kiírásában, hanem azért is mivel ezen a mérkőzésen a kosárlabda sportban jóval magasabban kvalifikált, profi csapatot tudott legyőzni. Már a mérkőzés első perceiben magához ragadta a vezetést a hazai csapat és egy pillanatig sem engedte érvényesülni az oroszlányiak játékát. Tudatosan játszott meg minden támadási lehetőségét a Concordia legénysége és folyamatosan kihasználta az ellenfél hibáit!A pápai játékosok sporttörténelmet írtak a városi sportcsarnokban - tudtuk meg Hernádi Tamástól, a pápai klub elnökétől.

Címkék: kosárlabda, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.