Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Április 11. 13:43, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Több parkoló autót is megrongált egy férfi Pápán

Több parkoló autót is megrongált egy férfi Pápán

Utcán parkoló autókat rongált meg egy vaszari férfi Pápán. A rendőrök előállították.

A nyomozás adatai szerint egy 27 éves vaszari lakos 2018. április 7-én este letörte az egyik pápai utcában várakozó gépkocsi motorháztetőjéről a fém márkajelzést, majd belerúgott a kocsi jobb első sárvédőjébe, ami behorpadt. Ezt követően a férfi egy közelben várakozó autó csomagterének ajtaját, majd egy további személygépkocsi bal első ablakán elhelyezett szélterelőjét rongálta meg.

A pápai rendőröket az egyik autó tulajdonosa értesítette. A helyszínre érkező járőrök még az utcában igazoltatták a rongálót, akit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A gyanúsítottként kihallgatott férfi beismerő vallomást tett, de tettére magyarázatot nem tudott adni.

A 27 éves gyanúsított ellen garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a pápai rendőrök.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.