Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. Július 30. 13:44, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.) Pápai Rk.

Több pápai boltból is loptak

Több pápai boltból is loptak

Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rk. három zalaegerszegi lakos ellen folytatott nyomozását, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2014. november 06-án két pápai boltban is elkövettek lopásokat.

Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya három zalaegerszegi lakos ellen folytatott nyomozását, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2014. november 06-án két pápai boltban is elkövettek lopásokat.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 51 éves zalai férfi, valamint az 52 éves és 48 éves nő társuk egy pápai bevásárlóközpontban lévő cipőüzletből az áruvédelmi eszközt rongálás nélkül eltávolították egy lábbeliről, amit el is tulajdonítottak. Ezt követően egy helyi áruházból húsárukat tulajdonítottak el több tízezer Forint értékben.

A bolti dolgozók mindkét esetben megjegyezték az elkövetők által használt személygépkocsi forgalmi rendszámát, melynek köszönhetően a Zalaegerszegi rendőrök segítségével tartott házkutatás során előkerült az eltulajdonított értékek egy része.

Az eljáró hatóság a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás iratait az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.