Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. Június 09. 19:33, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt) Fotó: Molnár Márk

Több mint 300 ezer forintot gyűjtöttek a jótékonysági futóversenyen

Több mint 300 ezer forintot gyűjtöttek a jótékonysági futóversenyen

A nemzetközi Stratégiai Légiszállítási Képesség (SAC) program szervezetei, a NATO Support and Procurement Agency Airlift Management Programme Office (NSPA), a Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) és a Boeing, valamint az MH Pápa Bázisrepülőtér szervezésében, Pápa Város Önkormányzatának támogatásával nyolcadik alkalommal rendezték meg a Jason McIlvaine törzsőrmester nevét viselő örömfutást.

A verseny idén is jótékony célt szolgált, nevezési díj híján a résztvevők adományaikkal a pápai Fenyveserdő Bölcsődét támogatták. Az összegyűlt 327 ezer forintot a kültéri játékok és a csoportszobák felszereltségének fejlesztésére fogják fordítani.

A résztvevők egy öt kilóméteres versenyen mérhették össze kitartásukat, három korosztályban és férfi-női kategóriában. A gyermekek 400 méteren indulhattak két korosztályban, míg a kevésbé sportosak egy két kilométeres sétán vehettek részt. Az eredményhirdetésen külön díjazták a legidősebb és a legfiatalabb futót.

A népszerű kísérőprogramok sem maradhattak el az idei alkalmon sem, volt táncbemutató, közös bemelegítés, véradás, közelebbről is meg lehetett ismerkedni a floorballal, valamint az apróságok a rendőr és tűzoltó autókba is beülhettek.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.