Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Április 20. 15:39, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Tizenegy baleset az elmúlt héten

Tizenegy baleset az elmúlt héten

Az elmúlt héten – 2018. április 9. és 2018. április 15. között – a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén tíz közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Hét baleset Pápán, a további négy esemény lakott területen kívül következett be. A balesetek közül négy járt személyi sérüléssel, amelynek során egy gépkocsi utasa és vezetője, valamint egy kerékpáros és egy segédmotoros kerékpárral közlekedő szenvedett könnyű sérüléseket.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásához a követési távolság helytelen megválasztása, az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan hátramenet, a szabálytalan kanyarodás és a rakomány helytelen szállítása vezetett. Két gépkocsi vaddal ütközött.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a tavaszias idő beköszöntével legyenek figyelemmel a megnövekedett kerékpáros és motorkerékpáros forgalomra! Az egy nyomon haladó járművek mellett tartsanak megfelelő oldaltávolságot, valamint biztosítsák elsőbbségüket!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.