Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Május 13. 00:00, szombat | PR
Forrás: Infopapa.hu

Terítéken a romantika!

Terítéken a romantika!

Skandináv életérzés, hamisítatlan dán stílus és minőség.

A GreenGate örök, megunhatatlan darabjai - ideális ajándékokként szolgálnak anyáknak, nagymamáknak, keresztanyáknak. A Skandi Trend webáruház kínálatának fő alappillérét a GreenGate konyhai kiegészítői alkotják. Porcelán, kerámia és üveg termékek ill. többféle konyhai textil kiegészítő (asztalterítők, asztali futók, textil és papír szalvéták, konyhai kötények, fogókesztyűk….stb.). A cég évről-évre egyre szélesebb termékpalettát nyújt a hálószobai és nappali (párnahuzatok, ágytakarók, szőnyegek, lámpák, dísztárgyak), a fürdőszobai (törölközők, kosarak, különleges szappanadagolók) és teraszra szánt (lámpások, kültéri asztalok, székek) lakberendezési kiegészítők terén is!

A GreenGate márka félévente jön ki az új kollekcióival. Tavasz-nyári és ősz-téli kollekciók váltják egymást. A fő irányvonal évek óta a jó kombinálhatóságban rejlik. Az egyes kollekciók színei, mintái és formái is összhangban vannak egymással. A megújulás minden esetben egy régi minta, szín vagy forma újragondolását jelenti.
A GreenGate sláger termékei évek óta a pöttyös és a virágos termékek. A minták a vintage és romantikus stílustól egészen az absztrakt és modern mintákig terjednek. A színek évszakonként változnak. Az őszi és téli kollekcióban a piros, a szürke és kék színek mellett az arany és az ezüst dominál. A tavasz-nyár színei a rózsaszín, a menta és a pasztell színek. A formai megújulás leglátványosabban a kerámia termékeken figyelhető meg. A közelmúltban piacra dobott Everyday kollekció egyszerű és letisztult darabjai a mindennapok nélkülözhetetlen kiegészítői.
A Skandi Trend fő mottója: „Egyedi stílus a lakberendezésben.” 2011-ben indult webáruházként a romantikus és vintage lakberendezés, skandináv stílusú lakberendezési termékek forgalmazásával, vintage stílusú konyhai kiegészítőkkel foglalkozik. Az eredeti cél az volt, hogy Magyarországra egy olyan lakberendezési designt juttassanak el, amely a belsőépítészetben, lakberendezési kiegészítőkben kevésbé elérhető és ismert. 2015-ben Budaörsön nyitották üzletüket, ahol az egyedi és különleges termékeket a látogatók is meg tudják élőben csodálni.
A méltán népszerű GreenGate márka mellett más cég termékei is megjelennek a Skandi Trend kínálatban. A szintén dán székhelyű La Finess a romantikus és rusztikus provence stílus hangulatát idézi, Susan Lordi amerikai szobrásznő Willow Tree szobrai a különböző emberi érzelmek csodálatos kifejezésére fókuszál, a Muránóból származó üvegékszerek különlegessége pedig szépségük mellett egyediségükben rejlik. A kínálat legújabb tagja pedig a német TAFELGUT különleges és minőségi teakeverékei – nemcsak fantasztikus ízvilágukkal, hanem karakteres tároló dobozaikkal is csábítják a vásárlókat.

A VIP-klub keretében azok az ügyfelek, akik rendszeresen vásárolnak a weboldalon, egy különleges hűségprogramban vesznek részt. Minden regisztrált felhasználót megjutalmaz a SKANDI Trend Kft., hiszen nagyra értékelik az ügyfeleiket. A regisztráció után a vásárlók bónusz pontokat kapnak, amit beválthatnak és felhasználhatnak. Ezen kívül negyedévente – a VIP klub tagjai egyedi ajánlatokat – kedvezmény kuponokat és személyre szabott ajánlatokat is kapnak a Skandi Trend-től!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.