Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Június 12. 20:23, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

Távozik a Perutz vezetőedzője

Távozik a Perutz vezetőedzője

Marton Miklós június 30-án lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a klub, így a vezetőedző távozik az NB III-as labdarúgó bajnokság hetedik helyén végző Perutz FC kispadjáról.

A szakember mellett két játékos, Nagy Bálint és Németh László kontraktusát sem újítják meg, Koncsag Martin távozása elé pedig nem gördítenek akadályt.

- Békében váltak el útjaink, a vezetőség nevében nagyon köszönjük Miklós három éves munkáját, két szezon alatt szinte a semmiből hozott létre egy bajnokcsapatot, pályafutásához további sok sikert kívánok - mondta Glatz Lajos ügyvezető.
Marton Miklóst a Lombard Pápa megszűnése után 2015 nyarán a pápai felnőtt futball újjászervezésekor kérték fel az akkor a Veszprém megyei bajnokságra készülő Perutz FC irányítására, mellyel az első szezonban a harmadik helyen zárt. A 2016/2017-es évadban sikerült kivívnia a feljutást a csapatnak, a gárda 30 mérkőzésen 29 győzelmet aratott és mindössze egy vereséget szenvedett. A mögöttünk hagyott szezonban már az NB III-ban futballoztak az irányítása alatt a játékosok, akikkel végül a hetedik helyre hozta be az újonc együttest.
- Nem számítottam rá, hogy távoznom kell, sajnálom, hogy különváltak útjaink, de bízom benne, hogy hamarosan megtalál egy jó ajánlat, szeretném folytatni az edzősködést - nyilatkozta Marton Miklós. - Rengeteg pozitív élménnyel lettem gazdagabb ebben a három évben, úgy érzem, sikerült valamit letennem az asztalra, köszönöm mindenkinek, aki eddigi munkámban segített, köszönöm a szurkolóknak a kitartást, a játékosoknak a befektetett munkát, sok sikert kívánok a csapatnak a továbbiakban.
A vezetőedző mellett két labdarúgó is búcsút int a Várkert útnak, Németh László 2017 nyarán érkezett, 27 mérkőzésen hat gólt lőtt. Nagy Bálint szintén tavaly nyári szerzemény volt, a középpályás 23 bajnokin három góllal segítette a sárga-kékeket. Glatz Lajos a lehetséges utóddal kapcsolatban egyelőre konkrétumokkal nem tudott szolgálni, mint mondta, nincs kiszemelt a kispadra és tárgyalóasztalhoz sem ültek még senkivel, viszont az biztos, hogy az alapozás az új vezetőedzővel július 2-án megkezdődik.

Fotó: veol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.