Városlista
2019. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2018. November 15. 10:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Táskát lopott

Táskát lopott

Pápa egyik utcájában tépte ki egy asszony kezéből a táskát egy csornai férfi, a rendőrök még aznap elfogták.

A sértett 2018. november 10-én kora délután értesítette a rendőrséget arról, hogy 12 óra körül Pápa egyik utcájában egy háta mögött közlekedő ismeretlen férfi kitépte kezéből a bevásárló táskáját és elszaladt vele. A táskában az előzőleg vásárolt árucikkek, egy mobiltelefon, valamint egy pénztárca volt benne közel tízezer forint készpénzzel, igazolványokkal és plasztik kártyákkal.

A pápai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként pár órán belül beazonosították a lopás feltételezett elkövetőjét. A 26 éves csornai férfit 19 óra körül igazoltatta Szabó Péter rendőr főtözsőrmester körzeti megbízott Pápa belvárosában. A helyi rendőrkapitányságra előállított gyanúsított elmondta, hogy miután az ellopott táskából kivette a pénztárcát, a szatyrot az utcán elhajította. Később a bukszát is eldobta, csak a benne levő készpénzt tartotta meg, amit azonnal el is költött. A bevásárló szatyrot a járókelők találták meg, a pénztárcát pedig a nyomozók kutatták fel, amit 2018. november 13-án a benne levő kártyákkal és igazolványokkal visszaadtak a tulajdonosnak.

A csornai férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 23. 20:05, csütörtök | Helyi

Villanyoszlopnak csapódott egy autó a Várkert úton

Az ütközés következtében az oszlop kettétört.

2019. Május 23. 18:06, csütörtök | Helyi

Várkertfürdő utalványt ért a Bikini

Azt kellett megtippelni, hogy melyik zenekar fogja helyettesíteni a betegeskedő Demjén Ferencet.

2019. Május 23. 16:45, csütörtök | Helyi

Jobbik: A jégpálya és a Fő tér példák arra, hogyan nem szabad elkölteni az uniós pénzeket

Süle Zsolt a Fő téri jégpálya és a téren átvezető útszakasz kapcsán beszélt arról, hogy szerinte a pápai városvezetés helyenként nem megfelelően költi el az európai uniótól kapott pénzeket.

2019. Május 23. 16:10, csütörtök | Helyi

Gyermeknapon és majálison is várja a gyermekeket a rendőrség

A Pápai Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési programokkal, kerékpár regisztrációval, valamint toborzással várja az érdeklődőket több hétvégi rendezvényen is.