Városlista
2018. december 14, péntek - Szilárda

Hírek

2018. November 15. 10:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Táskát lopott

Táskát lopott

Pápa egyik utcájában tépte ki egy asszony kezéből a táskát egy csornai férfi, a rendőrök még aznap elfogták.

A sértett 2018. november 10-én kora délután értesítette a rendőrséget arról, hogy 12 óra körül Pápa egyik utcájában egy háta mögött közlekedő ismeretlen férfi kitépte kezéből a bevásárló táskáját és elszaladt vele. A táskában az előzőleg vásárolt árucikkek, egy mobiltelefon, valamint egy pénztárca volt benne közel tízezer forint készpénzzel, igazolványokkal és plasztik kártyákkal.

A pápai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként pár órán belül beazonosították a lopás feltételezett elkövetőjét. A 26 éves csornai férfit 19 óra körül igazoltatta Szabó Péter rendőr főtözsőrmester körzeti megbízott Pápa belvárosában. A helyi rendőrkapitányságra előállított gyanúsított elmondta, hogy miután az ellopott táskából kivette a pénztárcát, a szatyrot az utcán elhajította. Később a bukszát is eldobta, csak a benne levő készpénzt tartotta meg, amit azonnal el is költött. A bevásárló szatyrot a járókelők találták meg, a pénztárcát pedig a nyomozók kutatták fel, amit 2018. november 13-án a benne levő kártyákkal és igazolványokkal visszaadtak a tulajdonosnak.

A csornai férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 14. 13:45, péntek | Helyi

Ittasan az árokba hajtott gépkocsijával

Befejezte a Pápai Rendőrkapitányság az ittasan balesetet okozó sofőr ellen folytatott büntetőeljárás vizsgálatát.

2018. December 14. 10:42, péntek | Helyi

Évet értékelt a Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság

A Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2018. december 12-én délután tartotta évértékelő ülését a Pápai Rendőrkapitányságon.

2018. December 14. 10:18, péntek | Helyi

Átadták a mosoly dobozokat

Tartós élelmiszerek, játékok, ruházat, háztartási szerek, édességek. Sok szépen becsomagolt ajándékcsomaggal telt meg a szocialista párt helyi irodája, melyeket ma reggel adtak át a Pápai Nagycsaládosok Egyesületének.

2018. December 14. 09:44, péntek | Helyi

Utánpótlás kosarasok kaptak díjat

Az Újpest elleni NB1/B-s kosárlabda mérkőzés szünetében díjazták a Concordia Motax KC utánpótlás játékosait.