Városlista
2019. február 21, csütörtök - Eleonóra

Hírek

2018. November 15. 10:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Táskát lopott

Táskát lopott

Pápa egyik utcájában tépte ki egy asszony kezéből a táskát egy csornai férfi, a rendőrök még aznap elfogták.

A sértett 2018. november 10-én kora délután értesítette a rendőrséget arról, hogy 12 óra körül Pápa egyik utcájában egy háta mögött közlekedő ismeretlen férfi kitépte kezéből a bevásárló táskáját és elszaladt vele. A táskában az előzőleg vásárolt árucikkek, egy mobiltelefon, valamint egy pénztárca volt benne közel tízezer forint készpénzzel, igazolványokkal és plasztik kártyákkal.

A pápai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként pár órán belül beazonosították a lopás feltételezett elkövetőjét. A 26 éves csornai férfit 19 óra körül igazoltatta Szabó Péter rendőr főtözsőrmester körzeti megbízott Pápa belvárosában. A helyi rendőrkapitányságra előállított gyanúsított elmondta, hogy miután az ellopott táskából kivette a pénztárcát, a szatyrot az utcán elhajította. Később a bukszát is eldobta, csak a benne levő készpénzt tartotta meg, amit azonnal el is költött. A bevásárló szatyrot a járókelők találták meg, a pénztárcát pedig a nyomozók kutatták fel, amit 2018. november 13-án a benne levő kártyákkal és igazolványokkal visszaadtak a tulajdonosnak.

A csornai férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 21. 10:23, csütörtök | Helyi

Még bukósisak sem volt az ittas motoroson

A pápai rendőrök elfogták és előállították azt a 44 éves nagygyimóti férfit, aki utast is szállított járművével és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása sem volt.

2019. Február 21. 09:07, csütörtök | Helyi

Hamis adatokat adott meg

Hamis név megadásával akarta félrevezetni a rendőröket egy körözés alatt álló szombathelyi férfi.

2019. Február 20. 15:06, szerda | Helyi

Értékes bébiétel-adományt osztottak a Teuton Lovagrend adományából

A nemrégiben érkezett Teuton Lovagrend adományát ma adták át a város lakosságának a Fiumei utcai Spartacus pályán.

2019. Február 19. 14:36, kedd | Helyi

Hat év alatt két és félszeresére nő az egészségügyi szakdolgozók bére

A Magyar Ápolók Napja alkalmából Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő az egészségügyi dolgozók megbecsülésének fontosságáról beszélt.