Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Május 24. 16:06, péntek | Belföld
Forrás: mti

Tartozás miatt ölhették meg hárman az eltűnt újpesti autókereskedőt

Tartozás miatt ölhették meg hárman az eltűnt újpesti autókereskedőt

Emberöléssel gyanúsítanak három férfit azzal összefüggésben, hogy eltűnt egy autókereskedő Újpestről több mint két hete– jelentette be a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese pénteki fővárosi sajtótájékoztatóján.

Pál Adrián közölte: május 7-én jelezte egy újpesti nő, hogy miután élettársa, egy 47 éves férfi előző délelőtt elment otthonról, nem adott magáról életjelet.

A nyomozásba a célkörözési osztályon kívül már másnap bekapcsolódott az életvédelmi osztály is, és május 11-én emberölés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.

A rendőrség látókörébe három férfi került, ők csütörtöki kihallgatásuk során folyamatosan ellentmondásokba keveredtek. Ketten végül beismerték, hogy megölték az eltűnt vállalkozót, egyikőjük azonban megtagadta a vallomást.

A 47 éves férfit megfojtották, holttestét Szentendre külterületén rejtették el egy gödörben. Az áldozatot péntek reggel kihantolták, elkezdték a szemlét és a soron kívüli boncolást.

Pál Adrián közölte, hogy a gyilkosság hátterében adósság áll: a három gyanúsított tartozott a 47 éves férfinak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: