Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Augusztus 29. 10:01, csütörtök | Bulvár
Forrás: Új Ász Online

Szűk családi körben mondja ki a boldogító igent Szűcs Judit

Szűk családi körben mondja ki a boldogító igent Szűcs Judit

Még az idén férjhez megy a hatvan éves diszkókirálynő.

Az énekesnő 2 éve szerelmes, és mióta eljegyezte párja, azóta egyenesen kicsattan a boldogságtól. Szűcs Judith éppen olyan sikeres a magánéletben, mint karrierjében, és tervei szerint még idén oltár elé vonul. Egyáltalán nem bánja, hogy majd hat évtizeden át kellett várnia az igazira, egyet tart szem előtt, sosem érezte még ilyen életvidámnak és örömtelinek magát. A Star magazinnak exkluzív titkokat árult el a készülődő lagziról.

Judith több mint 10 éve ismeri kedvesét, akit egyelőre nem szeretne bemutatni a nyilvánosságnak. Két éve alkotnak egy párt, és a diszkókirálynő bátran ki meri jelenteni, boldogabb, mint valaha. Habár vőlegénye nevét sem árulja el, annyit azért lehet tudni, egy külföldi üzletemberről van szó, aki a csillagokat is lehozza az égről a dekoratív énekesnőnek.

– Az eljegyzés már megtörtént egy év után, és ígérem, mindenki tudni fog róla, ha eljön az ideje a menyegzőnek. Egyébként szerintem idén sor kerül még a lagzira – mesélte még áprilisban a Reflektor magazinnak a sztár, akinek lánya, Timi is odavan édesanyja választottjáért.

A Star magazin megkereste a művésznőt, aki augusztus 15-én ünnepelte 60. születésnapját. Judith sejtelmesen pár exkluzív titkot elárult a lapnak a közelgő menyegzővel kapcsolatban.

– Semmi sem szalad el. A boldogságunk nem azon múlik, mikor állunk oltár elé, nem kapkodunk. Természetesen megvannak a pontos terveink, mit és hogyan szeretnénk, csak a pontos dátumot nem tűztük még ki.

Egy azonban kulcsfontosságú: mindenképpen szeretném, ha a nővérem itthon lehetne, ő Athénben él, tehát tőle függ az időzítés – mondta a diszkókirálynő, aki hozzátette, nem lesz sok vendég a lagziban.

– Szerény lakodalom lesz. Nem vágyom nagy felhajtásra. A szűk családi kör lesz jelen, nem vágyom nagy vendégseregre. Az esküvői ruhám pedig egy pillanat alatt fogom kiválasztani, amit eldőlt a pontos dátum, hiszen már megvannak az elképzeléseim – tette hozzá boldogan Judith.

Címkék: színes, Szűcs Judit

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.