Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Augusztus 09. 10:47, csütörtök | PR

Szexi fehérneműk a nyári napokra

Szexi fehérneműk a nyári napokra

A szezon közepi és végi olcsóbb ajánlatok időszaka remek lehetőséget nyújt arra, hogy megtöltsd a fehérneműs fiókod új szerzeményekkel. Vannak olyan darabok, amelyeket a melegben a legideálisabb viselni -

-mindig a nyár fog eszedbe jutni róluk!

Nyáron minél kevesebb rétegben

A forró hónapokban több okból érdemes ‘speciális’ nyári bugyira, melltartóra és más darabokra váltani. Sokan nyáron lazábban, merészebben öltözködnek, és bevállalósabb fehérneműket is szívesen felhúznak.
Ha pedig beüt az igazi hőség, azt kívánjuk, minél kevesebb ruha legyen rajtunk. Ez a fehérneműkre is vonatkozik; harminc fok felett a vastagabb, rosszul szellőző darabokat érdemes félretenni.


Egy keskeny tanga fazonú bugyival sokkal könnyebben el lehet viselni a hőséget, mint egy nagyobb méretű darabbal. Az alakformáló fehérneműk - bodyk, magas szabású hasleszorító bugyik, biciklisnadrág fazonú alakformáló nadrágok - közül érdemes a szupervékony változatokat felhúzni. Hiszen egy plusz réteg igencsak melegít, és a vékony anyagú nyári ruhák alatt feltűnő lehet. A vastag bodyk csodálatosak télen, mert nagyon komfortosak - nyáron nyugodtan hagyjuk el ezeket.

Van már melltartód a kivágott felsőkhöz?

Tavasztól őszig gyakran előkerülnek a mélyen kivágott, például hátat szabadon hagyó ruhák, felsők. A lenge, áttetsző modellek igazi nyári darabok - ebben a szezonban pedig vezető trend minden, ami transzparens.
Ezekben a sokat mutató felsőrészekben és ruhákban igencsak látszik, mit viselünk alattuk. Ki szeretne igazgatni egy nem odaillő melltartópántot egy olyan este, amikor elvileg önfeledten kellene szórakoznia? Ugyan roppant izgalmas és fantáziadús fehérneműket lehet ma már választani, de az alsónemű nem ruha, csak megvillantani érdemes.
Egy átlátszó blúz vagy top alá mindenképpen színben harmonizáló melltartót vegyünk fel. Egy sima darab alá nyugodtan hordható csipke. Ha a felső dúskál a díszítésekben, illetve szintén csipkéből van, akkor már ne válasszunk alá ugyanilyen anyagú melltartót.

Tapasz - számtalan ruhabaleset okozója

Sokan leegyszerűsítik az életüket azzal, hogy pánt nélküli felső alá is a pántos melltartójukat veszik fel. Érdemes beszerezni egy lecsatolható pántú modellt, és kipróbálni, hogy mennyivel elegánsabb lesz így az összkép. Ha stabil kosaras, jó méretű melltartót választunk, nem kell félnünk abból, hogy elmozdul rólunk.
Az öntapadós fehérneműk is jelenthetnek megoldást, viszont a ‘láthatatlan’ mellemelő tapaszokat nem annyira ajánlott használni: a melegben leolvadhat a ragasztó, és ráadásul nem is tesz túl jót a bőrnek. Kánikulában ezeket a szakértők sem ajánlják, érdemes hagyományos, de rafináltan kialakított fehérneműket rendelni

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.