Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Szeptember 02. 13:55, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Szerdán kezdődik a borfesztivál

Szerdán kezdődik a borfesztivál

A városi nagyrendezvények közül talán a második legnépszerűbb Pápai Csülök-Cicege és Borfesztivál idén is változatos programokkal és ízletes ételekkel, bor- és pálinkakülönlegességekkel várja a szórakozni vágyókat.

Az első napokon amatőr művészeti csoportoké lesz a fő szerep, aztán a hét vége felé egyre nevesebb előadók szórakoztatják majd a fesztiválozókat. Pénteken a Four Fathers énekegyüttes, majd a Republic lép fel, szombaton a Happy Dixieland Bandé, Malek Andreáé és a Magyar Állami Népi Együttesé lesz a színpad. Vasárnap a pápaiak nagy kedvence, a Budapest Bár érkezik - mondta el Szabadkai Verita, a JMSZK igazgatója hozzátéve, a népszerű zenekarral idén Mező Misi is fellép. A kisebbeket foglalkoztatók várják az Esterházy-kastélyban, ahol ott Figura Ede és a Figura Zenekar is.

Boros Katalintól megtudtuk, idén tizenhét faházból bort, míg kettőből pálinkát vehetünk majd magunkhoz. A pálinkásoknál a korábbiakhoz képest újdonság lesz az idén bemutatkozó somlói pálinkafőzde. - A borászatok kiválasztásánál ismét arra törekedtünk, hogy a magyarországi borvidékek nagy része megjelenjen. Somló, Balatonfüred, Csopak, Mór, Zala, Pannonhalma, Villány, Szekszárd és Tokaly is ott lesz a fesztiválon. Cicegéből a hagyományos mellett idén is készülünk különlegességekkel, a csülök pedig a legkülönfélébb formákban készül majd ezúttal is - mondta el a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője.

APápai Csülök-Cicege és Borfesztivál részletes programjához kattintson!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.