Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Július 25. 09:47, kedd | PR

Számviteli szolgáltatás

Számviteli szolgáltatás

Értékes idejét és energiáját nem érdemes arra pazarolnia, hogy cégen belül végezze a könyvelést és beszámoló készítést, hiszen jelentős összegre tehet szert akár azzal, ha csak saját szakterületére, vagy vállalkozására összpontosít. Hatékonysága érdekében bízza másra a feladatot.

Az outsourcing, azaz a kiszervezés által csökkentheti saját cégvezetési gondjait, és mérsékelheti emberei túlterheltségét, mely gyorsabb fejlődést eredményezhet.
Az outsourcing által leveszik a terhet az Ön válláról, gyorsabb és rugalmasabb megoldásokat biztosítanak, így nem kell egyszerre több feladattal foglalkoznia. A kiszervezési folyamat során a vállalat átadja valamely tevékenységi körét az arra szakosodott szakembernek, hogy ezáltal is tovább növelje a vállalat hatékonyságát. A pénzügyi statisztikák javítása és a rugalmas szervezési megoldások költségcsökkentést és hatékonyságnövelést eredményeznek a számviteli törvények által meghatározott keretek között. Újonnan alapított vállalkozás esetében az outsourcing biztosítja az induláshoz szükséges kapacitást, a jövőbeli várható növekedés során pedig már elengedhetetlen a szakszerű hozzáértés és a számviteli törvények, valamint hatékonysági szempontok figyelembe vétele. A hazai és a nemzetközi könyvelés, legyen akár tulajdonosi jelentéskészítés, a cég átalakulási folyamata, adózás, vagy akár informatikai, számviteli rendszer bevezetése, szintén igényli a pénzügyi területen kellő tapasztalattal bíró szakértő outsourcing alapon történő bevonását. Mindenkor a szakmai felelősségvállalás valósul meg a cégnél, a megfelelő javaslattételek a befektetések értékmegőrzésére segítik a költséghatékonyság javítását és a vállalatvezetés teljesítményének növelését is. Teljesen sajátos tevékenység, hogy a magas minőség elérése érdekében nemzetközi szabványok is figyelembe vételre kerülnek, a könyvvizsgálati szolgáltatást és munkavégzést is a vállalat egyedi kultúrájához és szakterületének sajátosságához igazítják. A vállalat hatékonyságát támogató tanácsokkal megvalósul a folyamatos kommunikáció az ügyfelekkel, amelynek kiemelkedő fontosságot tulajdonít a cég.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.