Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Január 08. 12:06, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Súlyosan megvertek egy férfit 16-17 éves fiatalok Pápadereskén, szilveszter éjjelén

Súlyosan megvertek egy férfit 16-17 éves fiatalok Pápadereskén, szilveszter éjjelén

Úgy tudjuk, hogy a férfi azt kérte a fiataloktól, hogy ne az autója mellett lőjék fel a tűzijátékaikat.

Olvasónk információi szerint a középkorú férfi családjával szórakozott a pápadereskei kultúrházban, szilveszter éjjelén. Éjfél környékén kimentek az épület elé, megnézni a tűzijátékot. A férfi megkérte a szórakozó fiatalokat, hogy ne az autója felé lőjék az eszközöket, mire többen ráugrottak és súlyosan bántalmazták. Információink szerint életmentő műtétet kellett végrehajtani a férfin, aki maradandó sérüléseket szenvedett.

Az ügyben megkerestük a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságot, amely a következő tájékoztatást adta:

A rendőrségre 2020. január 1-jén 0 óra 40 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Pápadereskén, a kultúrház előtt verekedés történt, egy férfi megsérült. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek és megállapították, hogy egy 16 és egy 17 éves fiú előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazta a sértettet, melynek következtében a férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a két fiatalt a helyszínen elfogták, a Pápai Rendőrkapitányságra előállították, majd 2020. január 3-án gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.