Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Február 25. 21:34, csütörtök | Életmód
Forrás: Naurel.hu

Simple Gentle Organic

Simple Gentle Organic

A Simple Gentle Organic márkanév alatt forgalmazott biogyapotból készült termékek gyártása az 1930-ban alapított Macdonald & Taylor nevéhez fűződik.

A neves márka termékei Nagy-Britanniában elsőként kapták meg a biotermékek minőségét garantáló Soil Association minősítést.

A Macdonald & Taylor munkatársai korán felismerték, hogy a világ pamuttermésének nagy részéhez használt rengeteg vegyszer, műtrágya és növényvédőszer óriási mezőgazdasági, környezeti károkat és akár egyészségügyi problémákat is okozhat., ezért termékeiket kizárólag teljesen vegyszermentes körülmények között termelt gyapotból készítik.

Kiváló minőségű alapanyagok

A Simple Gentle Organic termékek 100%-os organikus gyapotból készülnek, ezzel biztosítják, hogy használóik bőre csak finom, biztonságos, pihe-puha vattákkal érintkezik.

Szigorúan vett minőség

A termékcsalád tagjai csak szigorú előírások szerint termesztett gyapotból készülnek, amelyhez nem használnak genetikailag módosított gyapotot, garantáltan nem érintkeznek vegyszerekkel, mérgező vagy egészséget károsító anyagokkal, és természetesen a gyomok eltávolítása is vegyszerek helyett kézi erővel történik.

Kinek ajánljuk?

A Simple Gentle Organic biogyapotból készült termékeit kifejezetten azoknak ajánljuk, akiknek számít, hogy közvetlenül a bőrükkel lehetőleg minél kevesebb vegyszer érintkezzen, és különösen fontosnak tartják ezt a naponta többször is használt higiéniai termékek esetében.
A Simple Gentle Organic organikus vattából készült vattakorongja, vattapamacsa és fültisztítő pálcája kíméletes, vegyszermentes és biztonságos tisztálkodást biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Válaszd Te is a Simple Gentle Organic puha, 100%-ban organikus vattacsaládját, ha a személyes higiéniádat méregmentesen képzeled el!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:06, kedd | Életmód

Egyre többen választanak több streamingszolgáltatót

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.