Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Április 18. 08:24, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Sarokba bújt a rendőrök elől a többszörösen körözött férfi

Sarokba bújt a rendőrök elől a többszörösen körözött férfi

Közel két és félmillió forint be nem fizetett bírság miatt tizennyolc körözés volt érvényben a férfi ellen, akit Csepelen fogtak el a körzeti megbízottak a minap.

A csepeli körzeti megbízottak adatot gyűjteni mentek egy Duna-parti telekre április 12-én délután, amikor a porta mögött egy mobil lakókonténerre figyeltek fel. Az átmeneti szállásról épp egy férfi lépett ki, aki a közeledő egyenruhásokat meglátva sarkon fordult, visszament a konténerbe, és a rendőrök többszöri kopogtatására sem volt hajlandó kijönni. Az egyik körzeti megbízott benyitott, és azt látta, hogy a férfi a sötét helyiség sarkában kucorog – közölte a rendőrség.

Adatai ellenőrzésekor a bujkálóról megállapították, hogy a 28 éves szigethalmi K. László az, aki ellen összesen tizennyolc körözést adtak ki, mivel a vele szemben kiszabott pénzbírságokat nem fizette be.

A közel két és félmillió forint felhalmozott bírságokat a bíróság átváltoztatta elzárásra, így a férfinak 492 napot kell büntetés-végrehajtási intézetben tölteni.

A K. Lászlót a rendőrök elfogták, és előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányságára, majd értesítették az ügyekben eljáró Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben