Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. November 14. 09:27, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Részeg sofőr hajtott forgalommal szemben az M3-ason

Részeg sofőr hajtott forgalommal szemben az M3-ason

Hétfő este 22 óra körül a hajdúnánási rendőrök az M3-as autópályán észrevettek egy forgalommal szemben haladó kamiont, írja a Police.hu.

A hajdúnánási rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást a sofőrrel szemben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Hajdúnánás Autópálya Alosztály beosztottjai 2017. november 13-án 22 óra körül az M3-as autópálya 181. kilométerszelvényében, Hajdúnánás közelében észleltek egy forgalommal szemben haladó kamiont. A jobb pályatesten Budapest felé közlekedő teherautót a rendőrök megkülönböztető fényjelzéssel megállították és igazoltatták a sofőrt, akivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a jármű műszaki engedélyének érvényességi ideje is lejárt. A járőrök a 37 éves kisvárdai lakost további mintavételre előállították. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított a férfival szemben.

police.hu, Fotó: borsonline

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő