Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Augusztus 21. 15:29, szerda | Bulvár
Forrás: ma.hu

Repülő videókamera ütötte le a vőlegényt + VIDEÓ!

Repülő videókamera ütötte le a vőlegényt + VIDEÓ!

Új divat hódít az esküvői fotózásokon, ám az egyik vőlegény számára ez fájdalmas eredménnyel járt: szó szerint leütötte őt egy repülő kamera. A videó aztán a világhálóra is felkerült.

Romantikus filmekben gyakorta látni efféle képsorokat, ám az esküvőkön eddig nehezen volt megvalósítható a repülőeffekt. Amióta azonban kitalálták a kamerára szerelhető minihelikoptert, azóta szinte megőrülnek az ifjú párok azért, hogy róluk is készüljön efféle képsor, amit aztán lehet mutogatni a gyerekeknek és az unokáknak.

Egy meg nem nevezett vőlegény azonban fájdalmas kalandként élte meg a speciális trükkfelvételt, amikor a minikamera egyenesen a fejének csapódott a nagy romantika közepette. Később maga az operatőr osztotta meg a felvételt a legnagyobb videómegosztón, mondván, az ifjú pár kifejezetten kérte, hogy tegyék közhírré a velük történt kínos bakit. "Úgy éreztem, ez borzalmas. Szerencsére a menyasszony és a vőlegény is képesek voltak nevetni rajta, és folytattuk a forgatást" - magyarázta a videós.

A vőlegény néhány kisebb sérüléssel úszta meg az esetet, az arcán és a halántékán őrzi néhány horzsolás a kellemetlen incidens emlékét.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.