Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Június 12. 13:00, kedd | Helyi

Rendőrségi programok az Igal lakótelepi napon

Rendőrségi programok az Igal lakótelepi napon

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai bűn- és baleset-megelőzési programokkal vettek részt az Igal Lakótelepi Napon.

A rendőrség – iskolai közösségi szolgálatos diákokkal együtt – 2018. június 9-én 15 órától várta a pápai Igal Lakótelepi Nap látogatóit. A szolgálati gépkocsi megtekintésén túl közlekedési témájú kirakókkal, színezőkkel és mágneses táblával játszhattak a gyerekek, akik hasznos közlekedési ismeretekkel gazdagodhattak. Mialatt a gyerekek játszottak, szüleik egy teszt kitöltésével ellenőrizhették KRESZ tudásukat.
A rendőrök bűnmegelőzési információs pontot is kialakítottak a felnőttek számára, ahol a különböző prevenciós kiadványok mellett személyes vagyonvédelmi tanácsokat is átadtak az érdeklődőknek. Felhívták a figyelmet többek között arra, hogy a nyári időszakban előszeretettel látogatott vízpartokon elsősorban az értékmegőrző nyújt kellő biztonságot a strandra magunkkal vitt vagyontárgyak számára, ennek hiányában pedig célszerű, ha valaki mindig vigyáz a parton a csomagokra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

2024. Április 24. 12:46, szerda | Helyi

Dr. Czumbil Norbert nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj regionális különdíját

A jelenleg Csornán praktizáló neurológus jótékonysági célra ajánlotta fel a díjjal járó pénzjutalmat, amelyből pápai szervezet is részesült.

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.