Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Augusztus 16. 13:54, csütörtök | Belföld
Forrás: origo.hu

Rákkal műtötték az Omega zenészét

Rákkal műtötték az Omega zenészét

Az omegás Molnár Györgynek hatalmas szerencséje volt, ugyanis szívgyógyszere miatt derült ki, hogy szívproblémája mellett daganatos megbetegedése is van.

Megműtötték, és jó esélye van a teljes gyógyulásra.

Molnár György, az Omega gitárosa szívgyógyszerének köszönheti, hogy orvosai időben tudták diagnosztizálni rákos betegségét. Azóta már túl van a műtéten, és szerencsésnek mondhatja magát, mert úgy tűnik, sikerült időben kezelni a betegséget, és jó esélye van a teljes gyógyulásra.

Azt mondta, „döbbenten láttam, hogy véres a vizeletem, és bár görcs nem előzte meg, először vesehomokra gyanakodott a kezelőorvosom. Az egy hónapos gyógyszeres kezelés valóban kitisztította, de újból elkezdődött, méghozzá intenzívebben. Ekkor vetődött fel, hogy az a véralvadásgátló okozhatja, amit a szívem miatt kell mindennap injekcióznom. Ezért elmentem a kardiológus barátomhoz, aki mondta, akkor okoz véres vizeletet az alvadásgátló, ha valahol valami nincs rendben” – mondta a Blikknek. „Nem vagyok babonás, de izgultam, mit találnak, és a fejem fölött álló képernyőn magam is láttam, ahogy feltűnt az a két csúnya daganat. A főorvos úr ekkor közölte, hogy rákos vagyok, de rögtön neki is állt a kisebb és nagyobb, mogyoró méretű tumorok kiégetésének.

Ezt is végignéztem” – mondta, és azt is hozzátette, hogy a műtőben csak a főorvos tudta, hogy 50 éve az Omegában játszik. „A hetvenedik évemet taposom, és nem félek olyasmitől, amit elkerülni nem tudok, de még nem akarnám hátrahagyni a feleségemet és a két kisfiunkat. Tudom, hogy szükségük van rám.

Lehet még dolgom a világban, mert hihetetlen, hogy a szívbajomra kapott gyógyszer mentette meg az életemet” – mondta Molnár György, aki vasárnap már fel is lép Balatonlellén.

Fotó: Blikk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk