Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Július 22. 09:20, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Rablás - Kést tartott a 68 éves nő nyakához

Rablás - Kést tartott a 68 éves nő nyakához

A pápai rendőrök másfél órán belül elfogták a 22 éves férfit.

A nyomozás adatai szerint egy pápai férfi 68 éves ismerősét rabolt ki. A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai még aznap őrizetbe vették.

A nyomozás adatai szerint a 22 éves P. Zsolt 2016. július 20-án 11 óra körül a hátsó kaput záró köteleket elvágva jutott be egy általa régről ismert 68 éves pápai hölgy udvarába. Az egyedül lévő asszonytól egy korábbi tartozásra hivatkozvaköveteltpénzt. A sértett pár száz forintot adott a férfinek, majd a hátsó bejáraton keresztül kikísérte őt. Távozás közben P. Zsolt kést rántott és azt a néni nyakához tartotta, majd az asszony ruhájának zsebéből kivette a pénztárcát, amiben több ezer forint készpénz volt. Arendőrök – Koller Péter címzetes rendőr törzszászló körzeti megbízott, Sipőcz László rendőr törzszászlós szolgálatparancsnok és Kovács Miklós címzetes rendőr zászlós járőrparancsnok – a bejelentéstől számított másfél órán belül Pápa egyik utcájában fogták el a férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

P. Zsoltot rablás és magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.