Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Április 04. 08:55, hétfő | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.) Papa-ma.hu

Perutz: Töretlen a győzelmi sorozat

Perutz: Töretlen a győzelmi sorozat

A listavezető bravúros legyőzését követően szoros mérkőzésen diadalmaskodott a pápai együttes.

Marton Miklós harmadik helyen álló csapata ezúttal Ősküre utazott, mely a kezdő sípszó előtt a 7. helyet foglalta el a tabellán. A Veszprém után és az Úrkút elleni rangadó előtt fontos volt a pápaiaknak, hogy kellő önbizalommal várhassák riválisukat, így a három pontért utaztak Venczelék. A Perutz edzője nem változtatott a legutóbbi kezdőcsapaton, mely a 28. percben Venczel büntetőjével meg is szerezte a vezetést. Egy kiugratás után Nemes Milánt rántotta le a tizenhatoson belül Bódis, amiért piros lapot kapott, a vendégek pedig büntetőhöz jutottak, a góllövőlista éllovasa pedig nem hibázott 0-1. A folytatásban is több lehetőséget kidolgozott a Pápa, ám élni nem tudott vele, egygólos előnnyel mehettek a szünetre. Fordulás után egyenlítettek a hazaiak, az 51. percben Horváth mattolta Simont 1-1. Az emberelőny inkább a mieinket zavarta meg, ellenfelük pedig sorra alakította ki a veszélyesebbnél, veszélyesebb lehetőségeket. A végén mégis a Perutz örülhetett, hiszen a 88. percben Iványi szép egyéni akció végén betalált és eldöntötte a három pont sorsát. A fordulóban a Veszprém – Úrkút rangadót a megyeszékhelyiek nyerték, ezzel a pápaiak négy pontra megközelítették a második helyen álló Úrkútot, mely április 9-én 18 órától épp Pápára látogat.

Őskü – Perutz FC 1-2 (0-1) Gsz.: Horváth ill. Venczel, Iványi

Marton Miklós: Nehéz bármit is mondanom egy ilyen meccs után. Az első félidővel még úgy ahogy elégedett voltam, a második játékrész viszont értékelhetetlen. Több húzóemberünk is rendkívül gyenge napot fogott ki, a védelem sem állt a helyzet magaslatán. Az okokat egyelőre nem tudom megfejteni, csak remélni tudom, hogy a mai formából semmit nem látok viszont a jövő héten.

Őskü: Bálint – Szabó, Gáspár, Szakács, Hulka L.– Dufek ('85 Orbán), Hulka B., Bódis, Auerbach – Talián, Horváth

Perutz FC: Simon – Horváth Á. ('72 Orovecz), Kovács, Erdősi ('80 Ughy), Györkös ('75 Bolla) – Iványi, Somogyi ('64 Nagy) – Szabó Z. ('85 Németh), Mészáros, Nemes – Venczel

További eredmények:
FAK – Balatonalmádi 1-2
Ajka Kristály – Devecser 0-0
Herend – Dudar 2-3
Pét – TIAC 4-1
Gyulafirátót – Sümeg 2-0
Ugod – Peremarton 3-0
Veszprém – Úrkút 3-0
Csetény – Várpalota 4-3

A tabella élmezőnye:
1. Veszprém 67 pont
2. Úrkút 58
3. Perutz FC 54
4. Devecser 45
5. Balatonalmádi 43

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -