Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. November 12. 15:35, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Perutz: Kiütéses győzelem Székesfehérváron!

Perutz: Kiütéses győzelem Székesfehérváron!

Nagy arányú győzelmet arattak a pápaiak a Videoton II. csapata ellen, s ezzel a két gárda helyet cserélt a tabellán. A Fehérvár visszacsúszott az ötödik, míg a Pápa feljött a negyedik helyre.

A kiváló formában lévő Perutz FC az NB III Nyugati csoportjának 14. fordulójában a jó erőkből álló Videoton II csapatához látogatott. Marton Miklós a Sánta, Domján, Császár, Kozma, Farkas, Nagy B., Somogyi, Baldauf, Németh L., Hanzl, Szabó tizenegyet küldte pályára.

A pápaiaknak remekül sikerült feltérképezni az ellenfelet, hiszen végig domináltak az első 45 percben, több gólszerzési lehetőséget is kialakítottak, előbb egy szöglet utáni fejes landolt a hazai kapus ölében, majd több ígéretes kontralehetőséget sem sikerült góllal befejezni. Az első találatra az első játékrész végéig kellett várni, ki más, mint Szabó Zsolt góljával a Perutz szerzett vezetést a márkőzés 42. percében. A második játékrészben a frissen becserélt Jurik Patrik növelte a pápaiak előnyét (63. perc). A 72. minutumban Ujvári Ádám mehetett idejekorán zuhanyozni, így már csak 10 emberrel játszottak a hazaiak, amikor Nagy Bálint növelte háromra a pápaiak előnyét. A mérkőzés tartogatott még egy kiállítást, a 86. percben Lencsést is az öltözőbe küldte Horváth Patrik játékvezető. Egy perccel később Németh László állította be a végeredményt, 0:4!

Némi meglepetésre fölényesen nyerte meg a hat pontos mérkőzést a Perutz, mely remek formájának köszönhetően már a bajnokság negyedik helyén várhatja a folytatást.November 19-én 13 órakor a bajnokság 15. helyén tanyázó Gyirmót II. csapat érkezik a Perutz Stadionba.

Marton Miklós: Taktikus, fegyelmezett játékkal egy jó erőkből álló Videoton II-t győztünk le. Idegenben mindig értékes a siker, gratulálok a csapatnak, amiért ilyen produkcióval rukkoltak elő, ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk. Célunk a folytatásban nem is lehet más, mint hogy a szezonból hátralévő két hazai mérkőzésünket győztesen vívjuk meg, és akkor kedvező pozícióból várhatjuk a tavaszi folytatást. (pápa-ma.hu)

VIDEOTON FC II. - PÁPAI PERUTZ FC 0:4 (0:1) Székesfehérvár, Sóstói Stadion
(GÓLSZERZŐK: 42' SZABÓ ZSOLT, 63' JURIK PATRIK BENCE, 80' NAGY BÁLINT, 87' NÉMETH LÁSZLÓ

A bajnokság élmezőnye:

1. FC AJKA 30
2. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 29
3. ÉRDI VSE 29
4. PÁPAI PERUTZ FC 25
5. VIDEOTON FC II. 25
6. TARR ANDRÁSHIDA SC 22

Fotó: Olvasónk, Horváth Zsolt

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.