Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Július 31. 16:20, hétfő | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

Perutz: Hiányzik egy gólvágó

Perutz: Hiányzik egy gólvágó

Az elmúlt évek leggólerősebb csatárát elengedte a klub. A felkészülési mérkőzéseken pont a góllövéssel voltak gondjai a csapatnak.

A hét közepén Répcelakkal mérkőztek meg hazai pályán Marton Miklós tanítványai, akik számos lehetőséget kialakítva és elpuskázva 1:0-s győzelmet arattak a Vas megyei első osztályban szereplő ellenfelükkel szemben.
Legutóbb, szombaton ugyancsak otthon az NB III-as Rákosmente KSK-val játszott felkészülési meccset a Perutz, mely a Sánta – Domján, Kovács, Császár, Kozma – Baldauf, Skriba, Hanzl, Szabó – Czifra, Németh összetételű tizeneggyel kezdte a találkozót. A pápaiak mindvégig egyenrangú ellenfeleik voltak a rutinos fővárosiaknak, a döntetlenszagú meccsen a több lehetőséget is kidolgozó Perutz-játékosok a pocsék helyzetkihasználásuk miatt nem tudtak a kapuba találni, ráadásul a hajrában beszedett potyagól a vereséget jelentette számukra. Az 1:0-s RKSK-sikerrel zárult összecsapáson a hazaiaknál csereként pályára lépett Horváth, Udvardi, Farkas, Koncsag, Szigeti, Iványi, valamint Karacs Roland – utóbbi Czifra Tamáshoz hasonlóan próbajátékon szerepelt a Perutznál. A két csatár közül Czifrától elköszöntek, míg Karacs még bizonyíthat.
Marton Miklóstól a pápa-ma.hu megtudta, egy támadót még mindenképpen szeretnének igazolni, ezen a héten pedig a felvidéki Ímely csapatával játszanak idegenben. – A játékunkon és az erőnlétűnkön is kell még csiszolnunk – hangsúlyozta a vezetőedző, aki hozzátette: természetesen az a legfontosabb, hogy a bajnoki rajtra minél jobb állapotban legyen a Perutz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.