Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Április 28. 19:16, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

Perutz: Fájó vereség Csornán

Perutz: Fájó vereség Csornán

A kiesés elől menekülő csornai csapattól szenvedett újabb idegenbeli vereséget a Pápa.

Marton Miklós együttese azzal a nem titkolt céllal utazott soron következő ellenfeléhez, hogy tavasszal végre idegenben is pontot, pontokat szerezzen, hiszen az idei négy vendégjátéka kivétel nélkül vereséggel ért véget. Nem számíthatott ugyanakkor könnyű 90 percre a Pápa, hiszen a múlt héten a Veszprémet legyőző csornaiak minden lehetőséget igyekeznek megragadni, hogy elkerüljenek a kiesőzónából.

Pápai oldalon Hanzl Máté és Skriba Máté hiányzott, a mieink a Sánta - Bohner, Császár, Kozma, Böröczky - Somogyi, Baldauf, Jurik, Németh L., Nagy B. - Szabó Zs. kezdővel vágtak neki a szombati találkozónak. Nem láthattak gólt az első félidőben a kilátogató nézők, kevés veszélyes szituáció alakult ki a kapuk előtt. A második játékrészben sem változott a játék képe, egészen az 56. percig, amikor egy lekészített lövésből Czanik Károly megszerezte a vezetést a hazaiaknak. Alig telt el negyed óra, amikor megduplázta előnyét a Csorna, egy szögletet a hosszún érkező Hajba Tamás bólintott a kapuba 2-0. A hátralévő időben nem változott az eredmény, a Perutznak nem volt esélye még a pontszerzésre sem.

NB III, nyugati csoport 25. forduló
Csornai SE - Pápai Perutz FC 2-0 (0-0) Gsz.: Czanik, Hajba

Marton Miklós: Teljesen megérdemelten nyert a Csorna. Ismét nem koncentráltunk eléggé, sem védekezésben, sem támadásban nem tudtunk felnőni a feladathoz, ellenfelünk pedig a kevés helyzetével jól sáfárkodott. Rossz passzban vagyunk, bízom benne, hogy minél előbb kilábalunk a gödörből és megindulunk felfelé.

Csornai SE: Dénes - Kelemen, Litresics, Nagy Sz., Hajba, Füredi (Pataki 89), Kerékgyártó, Czanik, Csikós, Simon A. (Kovács 69), Németh B. (Serfőző 52), vezetőedző: Takács Gábor.

Pápai Perutz FC: Sánta - Bohner, Császár, Kozma, Böröczky (Szedlacsek 80) - Somogyi, Baldauf (Iványi 71), Jurik, Németh L., Nagy B. - Szabó Zs. vezetőedző: Marton Miklós.

A bajnokság a Veszprém elleni megyei rangadóval folytatódik, melyet május 5-én, szombaton 17 órai kezdéssel játszanak a Perutz stadionban.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.