Városlista
2017. június 29, csütörtök - Péter, Pál

Hírek

2012. Június 18. 08:15, hétfő | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu (Sz.Zs.)

Vége a játéknak! Soha nem látott tömeg a zárókoncerten

Vége a játéknak! Soha nem látott tömeg a zárókoncerten

A tavalyi Piramis koncerten sem voltak annyian a Szabadtéri Színpadon, mint ahányan idén kíváncsiak voltak a Beatrice-re. Véget ért a 22. Pápai Játékfesztivál - KÉPGALÉRIA.

A zárókoncerten őrületes hangulatot teremtett a Beatrice zenekar, egy gombostűt sem lehetett leejteni a Szabadtéri Színpadon, akkora tömeg várta Nagy Feróékat. Az énekes szemmel láthatóan kiválóan érezte magát a színpadon, többször megköszönte a pápaiaknak a meghívást és azt, hogy ennyi ember előtt zenélhetnek.

A tűzijáték előtt dr. Áldozó Tamás polgármester rövid beszédében elmondta, az idei zárókoncert magasan felülmúlt minden eddigit és a ’70-es ’80-as évek koncertjeit idézte meg, majd köszönetet mondott mindazok munkájáért, akik bármilyen módon segítették a 22. Pápai Játékfesztivál létrejöttét.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2017. Június 29. 07:00, csütörtök | Helyi

Ilyen volt Pápa 1993-ban

A Játék Határok Nélkül elnevezésű versenyen induló pápai csapatot és a várost mutatta be ez a tizenöt perces összeállítás.

2017. Június 29. 06:00, csütörtök | Helyi

1993 - Pápai győzelem a Játék Határok Nélkül versenyében

A tegnap közzétett visszaemlékezés sikerén felbuzdulva nézze meg a már bemutatott pápai csapat 1993-as remek szereplését is. Erre 24 év után is büszkék lehetünk.

2017. Június 28. 09:07, szerda | Helyi

Valaki alaposan nekihajtott egy villanyoszlopnak a Fapiac téren

A könyvtárral szemközti gyalogátkelőnél lévő villanyoszlopot gyakorlatilag csak a vezetékek tartják, miután az éjszaka folyamán nekihajtott egy autó.

2017. Június 27. 09:16, kedd | Helyi

Pénzbüntetéssel megúszta az örömlányoknak Pápán lakást bérlő férfi

T. F. bevallása szerint munkanélküli volt, amikor kitalálta, hogy egy internetes szexoldalon hirdetést ad fel. Egy pápai földszinti lakást vett ki 2015 februárjától azzal, hogy ott majd a lányok „dolgozhatnak”.