Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Április 27. 20:25, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Mától ingyenes számon lehet panaszt bejelenteni a Városgondnokságon

Mától ingyenes számon lehet panaszt bejelenteni a Városgondnokságon

Új szolgáltatásnak örvendezhetnek a pápaiak. A város vezetése a lakossági konzultációkon szembesült azzal, hogy a lakosoknak fogalma sincs, hogy kihez fordulhat városüzemeltetési, közterületi problémáival.

Unger Tamástól megtudtuk, az új szolgáltatás egy ingyenesen hívható telefonszámon (0680/949-015, munkaidőben), illetve a papa.hu honlapon érhető el. - Az említett elérhetőségeken kérjük, hogy csak városüzemeltetéssel kapcsolatos hibák esetén tegyenek panaszt, tehát zöld területek, vízelvezetők, járda-, illetve útburkolattal kapcsolatos hibákat jelezzenek. A fogyasztóvédelmi törvény értelmében a telefonhívásokat rögzíjük, és öt évig megőrizzük. A telefonálók egy kódot kapnak, mellyel hivatkozni tudnak panaszukra, melyről munkalapot veszünk fel. Ez tartalmazza a beérkező panaszt, az adott területért felelős városgondoksági szerv megnevezését, a megoldás határidejét, illetve egy visszajelzést a bejelentő számára - mondta el az alpolgármester.

Az online panaszbejelentő a papa.hu honlap nyitóoldalán található, Tipp-pont néven. Itt írásban tehetünk panaszt a város üzemeltetésével kapcsolatban. Az alpolgármester kéri, hogy itt is névvel és címmel ellátott panaszt adjanak be az állampolgárok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.