Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Május 29. 11:38, szerda | Helyi sport

Idén is megrendezték az MMA Cage gálát Pápán

Idén is megrendezték az MMA Cage gálát Pápán

Mihályfi Ákos beszámolója a gáláról:

Talán 9 éve is van már, hogy Pápán ketrecben harcoltak a srácok! A közönség visszajelzése alapján mondhatom, hogy helye van ennek a fajta küzdő sport bemutatásának Pápán.

A pápai MMA CAGE gálán 14 mérkőzés volt tervezve. Ebből egy mérkőzés elmaradt családi okok miatt.

Az első mérkőzésen 2 kis tanítványom, Schandl Bálint-Dalmai Doni, amatőr boxban szerepelt. Itt döntetlen lett az eredmény.

Aztán a gála folyamán felválltva jöttek a mérkőzések. Pápai színekben a RONIN HSE versenyzője, Máté Szabolcs 3x3 percben pontozásos győzelmet aratott győri ellenfele felett. Aztán Gőz Bálint 3x3 percre kiírt mérközését hamarabb befejezte. Ellenfele edzője sérülés miatt (felrepedt szemhéj) feladni kényszerűlt a mérkőzést. Beéry Balázs sajnos túlfűtött állapotban lépett a ketrecbe és bekapott egy nagyobb ütést. Hiába ugrott szinte egyből talpra, a mérkőzést vezető bíró beszüntette a mérkőzést.

A gálán a testvér klub tagjai Győrből - Panák Ákos barátom harcosai - szintén remek mérkőzéseket vívtak! Szlovákiábol Gróf Lóri barátom Kempo egyesületéből is kemény harcosok érkeztek. Tanítóm - Molnár Gábor - is elhozott pár kemény harcost. Közülük Győrffy-Villám Zsombor a fő meccset meg is nyerte! Ez a mérkőzés 150€ díjért is ment. Meg kell említenem, hogy Veszprémből és Budapestről is képzett harcosok érkeztek.

Külön köszönet a Predator's Gym bemutatoinak. Na és természetesen a gála díszvendégének Németh "Nyiba" Sándor olimpikon, fekete öves mesternek!

Úgy gondolom, tanulságos gála sikeredett Pápán. Bizonyítva, hogy a Brazil Jiu Jitsu a komplex harc leghatékonyabb stílusa...

"elhatározás és türelem, a döntés pillanatában..." ( Zé Radiola )

Októberben találkozunk!!!

Mihályfi Ákos

A Pápa TV felvételei:

Fotó: papa-ma.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére