Városlista
2017. április 28, péntek - Valéria

Hírek

2013. Május 29. 11:38, szerda | Helyi sport

Idén is megrendezték az MMA Cage gálát Pápán

Idén is megrendezték az MMA Cage gálát Pápán

Mihályfi Ákos beszámolója a gáláról:

Talán 9 éve is van már, hogy Pápán ketrecben harcoltak a srácok! A közönség visszajelzése alapján mondhatom, hogy helye van ennek a fajta küzdő sport bemutatásának Pápán.

A pápai MMA CAGE gálán 14 mérkőzés volt tervezve. Ebből egy mérkőzés elmaradt családi okok miatt.

Az első mérkőzésen 2 kis tanítványom, Schandl Bálint-Dalmai Doni, amatőr boxban szerepelt. Itt döntetlen lett az eredmény.

Aztán a gála folyamán felválltva jöttek a mérkőzések. Pápai színekben a RONIN HSE versenyzője, Máté Szabolcs 3x3 percben pontozásos győzelmet aratott győri ellenfele felett. Aztán Gőz Bálint 3x3 percre kiírt mérközését hamarabb befejezte. Ellenfele edzője sérülés miatt (felrepedt szemhéj) feladni kényszerűlt a mérkőzést. Beéry Balázs sajnos túlfűtött állapotban lépett a ketrecbe és bekapott egy nagyobb ütést. Hiába ugrott szinte egyből talpra, a mérkőzést vezető bíró beszüntette a mérkőzést.

A gálán a testvér klub tagjai Győrből - Panák Ákos barátom harcosai - szintén remek mérkőzéseket vívtak! Szlovákiábol Gróf Lóri barátom Kempo egyesületéből is kemény harcosok érkeztek. Tanítóm - Molnár Gábor - is elhozott pár kemény harcost. Közülük Győrffy-Villám Zsombor a fő meccset meg is nyerte! Ez a mérkőzés 150€ díjért is ment. Meg kell említenem, hogy Veszprémből és Budapestről is képzett harcosok érkeztek.

Külön köszönet a Predator's Gym bemutatoinak. Na és természetesen a gála díszvendégének Németh "Nyiba" Sándor olimpikon, fekete öves mesternek!

Úgy gondolom, tanulságos gála sikeredett Pápán. Bizonyítva, hogy a Brazil Jiu Jitsu a komplex harc leghatékonyabb stílusa...

"elhatározás és türelem, a döntés pillanatában..." ( Zé Radiola )

Októberben találkozunk!!!

Mihályfi Ákos

A Pápa TV felvételei:

Fotó: papa-ma.hu

Ezek érdekelhetnek még

2017. Április 27. 11:40, csütörtök | Helyi sport

Tartalékosan is tízet lőtt a Pápa

Ezúttal a Veszprém megyei Magyar Kupában lépett pályára a Perutz Fc. A harmadosztályú Kamond 10:0-ás legyőzésével hangolt a csapat, a feljutás szempontjából sorsdöntőnek ígérkező hétvégi balatonfüredi rangadóra.

2017. Április 23. 08:01, vasárnap | Helyi sport

Sima győzelemmel hangolt a Perutz a jövő heti rangadóra

A Balatonfüred elleni rangadót megelőző fordulóban hazai pályán a megyei labdarúgó bajnokság első osztályának 10. helyén álló Zirc-Dudar ellen szerepelt a második helyezett Perutz FC.

2017. Április 18. 08:00, kedd | Helyi sport

Győzelem a Honvéd ellen!

Kálmán László igazi vezérként a pápaiak legeredményesebbje volt 22 ponttal, 12/12-es büntetőzéssel.

2017. Április 16. 19:13, vasárnap | Helyi sport

11-et rúgott a Perutz

A sima jelző meglehetősen finom minősítés a pápai csapat magyarpolányi sikerére.