Városlista
2017. február 28, kedd - Elemér

Hírek

2013. Május 29. 11:38, szerda | Helyi sport

Idén is megrendezték az MMA Cage gálát Pápán

Idén is megrendezték az MMA Cage gálát Pápán

Mihályfi Ákos beszámolója a gáláról:

Talán 9 éve is van már, hogy Pápán ketrecben harcoltak a srácok! A közönség visszajelzése alapján mondhatom, hogy helye van ennek a fajta küzdő sport bemutatásának Pápán.

A pápai MMA CAGE gálán 14 mérkőzés volt tervezve. Ebből egy mérkőzés elmaradt családi okok miatt.

Az első mérkőzésen 2 kis tanítványom, Schandl Bálint-Dalmai Doni, amatőr boxban szerepelt. Itt döntetlen lett az eredmény.

Aztán a gála folyamán felválltva jöttek a mérkőzések. Pápai színekben a RONIN HSE versenyzője, Máté Szabolcs 3x3 percben pontozásos győzelmet aratott győri ellenfele felett. Aztán Gőz Bálint 3x3 percre kiírt mérközését hamarabb befejezte. Ellenfele edzője sérülés miatt (felrepedt szemhéj) feladni kényszerűlt a mérkőzést. Beéry Balázs sajnos túlfűtött állapotban lépett a ketrecbe és bekapott egy nagyobb ütést. Hiába ugrott szinte egyből talpra, a mérkőzést vezető bíró beszüntette a mérkőzést.

A gálán a testvér klub tagjai Győrből - Panák Ákos barátom harcosai - szintén remek mérkőzéseket vívtak! Szlovákiábol Gróf Lóri barátom Kempo egyesületéből is kemény harcosok érkeztek. Tanítóm - Molnár Gábor - is elhozott pár kemény harcost. Közülük Győrffy-Villám Zsombor a fő meccset meg is nyerte! Ez a mérkőzés 150€ díjért is ment. Meg kell említenem, hogy Veszprémből és Budapestről is képzett harcosok érkeztek.

Külön köszönet a Predator's Gym bemutatoinak. Na és természetesen a gála díszvendégének Németh "Nyiba" Sándor olimpikon, fekete öves mesternek!

Úgy gondolom, tanulságos gála sikeredett Pápán. Bizonyítva, hogy a Brazil Jiu Jitsu a komplex harc leghatékonyabb stílusa...

"elhatározás és türelem, a döntés pillanatában..." ( Zé Radiola )

Októberben találkozunk!!!

Mihályfi Ákos

A Pápa TV felvételei:

Fotó: papa-ma.hu

Ezek érdekelhetnek még

2017. Február 26. 07:56, vasárnap | Helyi sport

Kiütéssel kezdett a Perutz

A megyei első osztály tavaszi szezonjának nyitófordulójában a tabella 13. helyén álló Csetény csapatát fogadta a pápai együttes.

2017. Február 14. 09:02, kedd | Helyi sport

Fontos meccsen győzött a Pápa Kc

Mindkét csapatnak kulcsfontosságú mérkőzés volt, ennek megfelelően nagyon kiegyenlített mérkőzést láthattunk.

2017. Február 06. 09:24, hétfő | Helyi sport

Újabb hazai győzelem a nehéz sorozat előtt.

A Motax KC Pápa a tabella utolsó helyén álló Fehérvár együttese ellen mérkőzött hazai pályán.

2017. Január 27. 13:30, péntek | Helyi sport

Győzelem a Bonyhád ellen

Ezzel a győzelemmel sikerült a tabellán utolérni a Bonyhádot, míg a Budafok előtt továbbra is egy győzelem a Pápa előnye.