Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. November 25. 15:41, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Pénztárcát lopott, de hamar lebukott

Pénztárcát lopott, de hamar lebukott

Egy pénztárca ellopás miatt indított nyomozást fejezetek be eredményesen a pápai rendőrök.

A nyomozás során megállapított adatok alapján a 34 éves B. Z. pápai lakosra 2015. október 3-án éjjel Pápa belvárosában figyeltek fel a járőrök. A gyanúsan viselkedő férfit igazoltatták, majd ruházatának átvizsgálása során egy idegen hölgy pénztárcáját találták meg nála, benne a nő személyes okmányaival, bérleteivel. Nadrágja zsebéből néhány ezer forint is előkerült, ami- mint később kiderült - szintén a lopott tárcából származott. Az adatgyűjtés során az egyenruhások megállapították, hogy a bukszát B. Z. röviddel az igazoltatása előtt lopta ki egy nő táskájából az egyik közeli szórakozóhelyen. A férfit emiatt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
A B. Z.-vel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a pápai rendőrök a napokban befejezték, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldték meg a Pápai Járási Ügyészségnek.

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.