Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Augusztus 27. 11:00, szombat | Helyi sport
Forrás: NB1.hu ; enfocim3.gportal.hu

Pécsre utazik csapatunk

Pécsre utazik csapatunk

A pécsiek mindenképpen visszavágnának a 2 évvel ezelőtt elbukott feljutásért.

Pécs, szombat, 19.00

Az újonc Pécsi MFC ellen készül a Lombard Pápa. A tabella ötödik helyén álló együttesünk a harmadik helyezett Pécsen szerepelnek szombaton 19 órakor a Stadion utcába.

A két csapatnak ez lesz az ötödik összecsapása az élvonalban, a Lombard egyszer döntetlent játszott, egyszer nyert és kétszer kikapott piros-feketék ellen. Ennek ellenére a pápai szurkolók bíznak a csapatban és optimistán tekintenek a mérkőzés elé, hisz ismerik Véber György és csapatának elszántságát, akikben mindenkor benne van a jó erdmény.

Mészáros Ferenc (Pécs): - Senki nem örült a vereségnek, ha a Barcelonától kapnánk ki, akkor sem lenne így. Ahogy nyilatkoztam, a győzelmeket is elfelejtjük, a tanulságokat levonjuk, és megyünk tovább. Erős középcsapat a Pápa, van egy stílusa és előfordul, hogy szépen játszik. A szurkolókat akarjuk szórakoztatni, az ő megtartásuk a legfőbb célunk.
Véber György (Lombard): - Könnyű helyzetben voltam, a héten semmi mást nem kellett, csak a helyzetkihasználás fontosságát hangsúlyoznom. A játékunk - a DVTK elleni meccset kivéve -, eddig rendben volt, így a helyzet borzasztóan egyszerű: tíz helyzetből három-négyet ki kell használni, és akkor megvan a mérkőzés. Minden eddigi mérkőzésen kidolgoztunk sok helyzetet, csak kevés gólt lőttünk, de nagyobb gond lenne, ha helyzetünk sem lenne. Bízom benne, hogy ez javul, ha a játék marad ilyen színvonalú, akkor jó eséllyel újabb pontokat szerezhetünk.

A várható összeállítások
Pécs: Dibusz- Simonfalvi, Lantos, Todorovic, Törtei - Horváth Zs., Scepanovic, Pintér A., Nagy O.- Bajzát, Gyánó
Lombard: Szűcs L. - Nagy S., Tóth G., Totadze, Présinger - Horváth L., Ganugrava - Lovrencsics, Varga G., Quintero - Ferenczi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.