Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Július 24. 14:42, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pápán készülnek a világbajnokságra a magyar atléták

Pápán készülnek a világbajnokságra a magyar atléták

A Pápai Sport Nonprofit Kft. és a MASZ együttműködési sorozatának keretében 2023. július 25-től augusztus 4-ig a Pápai Sport Centrumban készülnek az Atlétikai Világbajnokságra a magyar atlétikai válogatott futó kiválóságai.

Az ország leggyorsabb sportolói fognak naponta kétszer gyakorolni és edzeni azért, hogy a 4x100-as és 4x400-as férfi és női váltó minél jobban szerepeljen a világ 3. legnagyobb sporteseményén Budapesten - íjra közösségi oldalán a Pápai Sport Nonprofit Kft.

Testközelből láthatjuk azokat az élsportolókat, akik egyénileg és csapatban is többszörös magyar bajnokként és magyar csúcstartóként fognak azért küzdeni, hogy még tovább javítsák az egyéni legjobb eredményeiket. Reméljük, hogy Kozák Luca, Takács Boglárka, Boros Bence, Wahl Zoltán és társaik Pápán is tovább csiszolják folyamatosan javuló formájukat - írják.

Büszkék vagyunk rá, hogy minket választottak edzőtábor helyszínnek és szeretnénk jó házigazdaként hozzájárulni a sikeres VB-szereplésükhöz. Szurkoljunk nekik együtt és segítsük őket közösen akár a Sport Centrum lelátójáról is! - áll a bejegyzésben.

Az edzőtáborozó sportolók teljes névsora: Sulyán Alexa, Simon Virág, Molnár Janka, Kocsis Anna Luca, Mohai Regina, Nádházy Evelin, Rapai Fanni, Kerekes Gréta, Csóti Jusztina, Takács Boglárka, Kozák Luca, Nadj Levente, Steigerwald Ernő, Boros Bence, Szabó Dániel, Molnár Attila, Wahl Zoltán, Illovszky Dominik, Bundschu Patrik, Huller Dániel, Pap Márk, Nguyen Anasztázia, Kriszt Sarolta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.