Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Július 14. 09:12, kedd | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), nso.hu

A pápai Radó a Ferencvároshoz igazolt

A pápai Radó a Ferencvároshoz igazolt

A Ferencváros bejelentette, hogy szerződtette Radó Andrást a Haladástól. A pápai születésű labdarúgót komoly tehetségként tarják számon.

Radó 2008-ban szerződött nevelő egyesületétől, a Pápától Szombathelyre, ahol 18 évesen mutatkozott be az NB I-ben.
„Gyorsaságával, robbanékonyságával és agilis mozgásával azonnal felhívta magára a figyelmet" írja a fradi.hu Radóról, aki első idényében 12 mérkőzésen játszott, két gólt lőtt, emellett nyolc gólpasszt is kiosztott. Szezonról szezonra jobb formát mutatott, tavaly ősszel azonban megsérült. Ám tavasszal visszatérve ismét csapata egyik legjobbja volt, aminek köszönhetően a nyári piacon élénk volt az érdeklődés iránta.

Az U19-es és U21-es válogatott, 91 NB I-es meccsen 29 gólt jegyző csatárt a Ferencváros mellett az Újpest akarta szerződtetni, a napokban úgy tűnt, meg is állapodtak, de végül a Ferencváros ajánlata lett a nyerő.A Ferencváros pénz mellett Ugrai Roland játékjogával fizeti ki az ötszázezer euróra taksált Radót a Haladásnak.

Fotó: c-közép

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.