Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Január 23. 07:27, szombat | Helyi
Forrás: papa-ma.hu

Pápai lány lett a Miss Tini Hungary

Pápai lány lett a Miss Tini Hungary

A 17 éves Mihályfi Liza lett hivatalosan az ország legszebb tinilánya. Gratulálunk!

Liza már kislányként is szép volt - írja a papa-ma.hu,aztán ahogy nőtt, egyre többen mondták, hogy modellként is boldogulhatna. Végül édesanyja és a barátok biztatására úgy döntött, hogy indul a 2015-ös Miss Tini Hungary-választáson. Az első casting júniusban volt, aztán Liza a család nagy örömére bejutott a döntősök számára szervezett fotótáborba. Itt készültek fel a versenyzők a decemberi nagy megmérettetésre. Liza elmondta, hogy bár volt rivalizálás a lányok között, de közel sem annyira komoly, mint gondolta. Azt látta, hogy több esélyes is van a döntősök közt, ezért még nagyobb figyelmet fordított a felkészülésre. Mert hogy a győzelmet a szépségversenyeken sem adják ingyen. Liza rendszeresen járt (és jár most is) edzőterembe, valamint odafigyelt arra, hogy egészségesen táplálkozzon. Szerencsés alkat, így fogyókúráznia sosem kellett, bár az is tény, hogy a sport része az életének.

A december 19-i döntő négy részből állt: a lányoknak bundában, bikiniben, kis- és nagyestélyiben is végig kellett vonulniuk a kifutón. A zsűri nézte természetesen a lányok testfelépítését, mozgását és nagy hangsúlyt kapott a természetesség: nem volt nyerő a póthaj, sem a túlzott smink és szolárium. Amikor a győztes kihirdetésekor meghallotta a nevét, Liza hirtelen el sem hitte, hogy jól hall, csak édesanyja boldog arcát látva értette meg: sikerült. Persze bízott abban, hogy teljesül az álma, ezért indult el a versenyen, s mint mondta, a győzelem pillanata leírhatatlan élmény.

Liza 17 éves. Bár hivatalosan ő Magyarország legszebb tinilánya, azért nem szállt fejébe a dicsőség. A barátai örültek a sikerének, de aztán az élet visszatért a régi kerékvágásba - majdnem. Hisz Liza a napokban írt alá egy szerződést a Miss modellügynökséggel, mely 2017. december 31-ig szól. Ez is része volt a fődíjnak, járt a korona, a szalag, az öröm mellé. Így tehát Mihályfi Liza a közeljövőben felbukkanhat reklámokban, divatbemutatókon, fotózásokon is. Mint ahogy ott lesz a világversenyen is, melynek időpontja és helyszíne még nem ismert, csak annyit tudunk, hogy egy pápai lány fogja képviselni Magyarországot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.