Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Augusztus 23. 09:33, péntek | Bulvár
Forrás: Új Ász Online

Palácsik máris színésznővé avanzsált, érik a gyümölcs!

Palácsik máris színésznővé avanzsált, érik a gyümölcs!

230 millió forintos támogatás a Vajna vezette filmalaptól.

Alig mondta ki a boldogító igent Palácsik Tímea Andy Vajnának, máris szerepet kapott egy filmben, amelyet a férje által vezetett Magyar Nemzeti Filmalap 230 millió forintnyi állami pénzzel támogat. Az ifjú feleség a Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjátékban fog szerepelni.

A Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjátékban mindössze két jelenetben tűnik majd fel egy produkcióhoz közel álló forrás szerint, így a Tímeának nincs szüksége túlzottan nagy színészi képességekre ahhoz, hogy hiteles legyen az alakítása. A filmet a hét elején kezdték el forgatni. Vajna újdonsült felesége egy plázacicát alakít benne, aki igencsak közeli kapcsolatba kerül a Szabó Simon alakította karakterhez, aki állítólag a magyar Torrente lesz.

Az Origo információi szerint a vígjáték 230 millió forintos támogatást kapott az Andy Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalaptól. A 30 éves Palácsik korábban járt a Közgazdasági Egyetemre és marketingesként dolgozott, de ez lesz az első filmes munkája.

A film cselekménye egy zsarolási ügyet mutat be. A nősülni készülő fiatalember (Simon Kornél) a tizenöt éves érettségi találkozóján elcsábul és lefekszik régi gimnazista szerelmével (Osvárt Andrea). A légyottot azonban levideózza egy gazember (Szabó Simon), és a felvétellel zsarolja a párt. A mozibemutatót 2014 februárjára tervezik.

Az Amerikában sikeres filmes Andy Vajna a fiatal és szép nők iránti vonzódását sosem rejtette véka alá. Dobó Katával, akivel A miniszter félrelép című film forgatásán, 1997-ben habarodtak egymásba, hét évig tartott a kapcsolatuk. Akkoriban a csinos színésznő több kisebb szerepet is kapott az Egyesült Államokban. A Professzor című akciókrimiben például ő játszotta Steven Seagal feleségét, aki azonban meglehetősen hamar elhalálozott. Átütő sikert nem aratott egyik filmje sem, így itthon folytatta karrierjét, családot alapított.

Címkék: Vajna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.